Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Милан разкарва петима, събира пари за летни попълнения

22 февруари 2023, 16:22 часа • 1398 прочитания
Реклама

Милан ще се раздели с четирима футболисти след края на сезона. Това съобщиха медиите в Италия. Според информациите шефовете на „росонерите“ искат да намалят разходите за заплати в клуба, а също така да спестят пари за свежи нови попълнения през летния трансферен прозорец.

След края на сезона Милан ще върне крайния защитник Сержиньо Дест на Барселона. 22-годишният играч е под наем на „Сан Сиро“, като в договора между двата клуба има клауза, която гласи, че „росонерите“ могат да го привлекат срещу 20 милиона евро. Той обаче не оправда очакванията, като до момента е участвал в едва 2 мача. Същото важи и за Астер Вранкс, който е преотстъпен от Волфсбург.

Освен с двамата под наем Милан ще се раздели с още трима играчи. Става въпрос за Анте Ребич, Фоде Бало-Туре и Ясин Адли. Шефовете на италианския тим ще търсят купувачи на въпросните състезатели, като се надяват да приберат поне 50 милиона евро за правата им. Все още не е ясно какво ще се случи с трима футболисти с изтичащи договори. Става въпрос за Златан Ибрахимович, Чиприан Татарушану, както и Антонио Миранте.

Милан също така е пред угрозата да загуби един от най-важните си играчи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес