Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Междусъседски войни: Играчите на САЩ и Канада си спретнаха масов бой (ВИДЕО)

11 юли 2023, 10:39 часа • 1221 прочитания

Масов бой между футболистите на САЩ и Канада беляза края на мача между двата тима на турнира „Голд Къп“. Двубоят от четвъртфиналите на надпреварата бе изключително драматичен, а след последния съдийски сигнал играчите на двата тима се хванаха за гушите в тунела на стадиона. В сблъсъците се намесиха и хора от щабовете на отборите и предотвратиха по-сериозни инциденти.

Двубоят бе много изнервен

Мачът между САЩ и Канада бе изключително оспорван и изнервен като редовното време завърши при резултат 1:1. Брандън Васкес изведе Щатите напред в 88-ата минута, преди Стивън Витория да изравни в 93-ата. Така се стигна до продължения, в които канадците поведоха с попадение на Джейкъб Шафелбърг в 109-ата минута. Малко по-късно обаче Скот Кенеди да си отбележи автогол и така да се стигне до дузпи. При наказателните удари янките бяха по-концентрирани и спечелиха мача като по този начин се класираха за полуфиналите на надпреварата.

Размина се без сериозни инциденти

След края на мача футболистите на двата отбора тръгнаха да се прибират в съблекалните. В тунела на стадиона обаче се стигна до размяна на реплики между американци и канадци и играчите на „кленовите листа“ скочиха да търсят саморазправа. Стигна се до масово сбиване между състезателите преди да се намесят хора от двата щаба и да разтърват футболистите, които в крайна сметка се прибраха в своите съблекални.

В началото на месеца новата звезда на ЦСКА блесна с два гола на "Голд Къп".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес