Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул хвана последния влак - взима звезда от Серия А на безценица!

27 август 2024, 11:40 часа • 6328 прочитания

Английският гранд Ливърпул все пак ще успее да реализира входящ трансфер преди затварянето на летния прозорец. Мърсисайдци са много близо до привличането на звездата на Ювентус Федерико Киеза, съобщава трансферното гуру Фабрицио Романо.

Ливърпул договори Федерико Киеза

Нещо повече: сделката се очертава да бъде изключително изгодна за мърсисайдци, тъй като "бианконерите" искат да разкарат Киеза на всяка цена. Според информацията на Романо италианският тим очаква да получи за Киеза около 15 милиона евро.

Федерико Киеза

Ювентус иска 15 милиона евро за Киеза

За сравнение: специализираният портал Transfermarkt оценява 26-годишния Киеза с 20 милиона повече - на 35 млн. евро. Романо допълва, че Киеза е получил "зелена светлина" от Ювентус да премине в Ливърпул, а самият играч също иска да играе за "червените" и личните му условия няма да са проблем.

Трансферният прозорец затваря в края на август, а Ливърпул все още няма входящ трансфер през това лято. "Червените" бяха поети от нов треньор в лицето на Арне Слот, който наследи достатъчно класен състав от своя предшественик Юрген Клоп.

Самият Клоп похвали Слот, че променя Ливърпул в правилната посока.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес