Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме дербито Интер - Милан в Серия А

16 септември 2023, 11:26 часа • 3160 прочитания

Италианските грандове Интер и Милан излизат тази вечер един срещу друг в дербито на Милано от четвъртия кръг на Серия А. Двата тима са лидери в класирането след първите три кръга, а сега се изправят в директен спор за първото място.

Интер срещу Милан в първо дерби за сезон 2023/24

Интер и Милан са единствените два италиански отбора, които започнаха сезона с три победи, събирайки актив от девет точки. През миналия сезон те отстъпиха титлата на Наполи, но в предходните две кампании бяха шампиони на Италия, а сега отново гледат в тази посока.

В колко часа започва дербито на Милано

Интер игра финал в Шампионска лига през миналия сезон, а освен това в последните си четири мача срещу Милан във всички турнири неизменно печели. В днешния двубой символичен домакин е Интер, а срещата започва в 19:00 часа българско време.

Интер - Милан

Коя телевизия ще излъчи Интер - Милан

Дербито на Милано по традиция предизвиква небивал интерес сред тифозите на Апенините, а и сред много други фенове в цял свят. Големият сблъсък между Интер и Милан ще бъде излъчен пряко и в българския телевизионен ефир по MAX Sport 3. Двубоят можете да следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Освен Интер - Милан, Серия А предлага и още едно съботно дерби, противопоставящо Ювентус и Лацио. Къде да гледаме другия италиански сблъсък и останалите спортни събития в събота, вижте в спортната ТВ програма за 16 август!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес