Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Клоп похвали Ливърпул под ръководството на Слот: Много неща са се променили, но в правилната посока

27 август 2024, 11:26 часа • 1606 прочитания

Бившият наставник на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира работата на Арне Слот за първи път, откакто нидерландецът наследи поста му начело на мърсисайдци. След оттеглянето на германския специалист в края на миналата кампания, Слот пое ръководството на "Анфийлд", като оттогава "червените" записаха две победи на старта на Висшата лига. Ливърпул показаха добра игра и в предсезонните срещи на тима, а самият Клоп се изказа радушно за това, което вижда от бившите си възпитаници при Слот.

Клоп с първи коментар за работата на Арне Слот в Ливърпул

"Харесвам неговия футбол. Много. Гледах мача със Севиля, който беше приятелски. В голяма част от него отборът игра много добре. После гледах и първия мач от шампионата. Второто полувреме определено беше много добро", сподели Клоп. "Много неща са се променили, откакто напуснах. Голямото притеснение е дали Ливърпул са намерили добър треньор. Все още е рано за такива изказвания, но Ливърпул назначи топ, топ, топ треньор в лицето на Арне Слот."

Арне Слот

До момента Ливърпул на Арне Слот не е срещнал сериозна съпротива в своите мачове, като това се очаква да се промени в следващия им двубой - с Манчестър Юнайтед. На старта на Висшата лига мърсисайдци победиха новака Ипсуич Таун като гост с 2:0. Във втория си мач продължиха победния си ход срещу Брентфорд, а Мо Салах отбеляза втория си гол за сезона.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес