Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кейхил: Ето‘о може да изстреля Челси към титлата

20 януари 2014, 15:28 часа
Реклама

Според Гари Кейхил камерунецът се намира в страхотна форма, при това в най-подходящия момент, и определено може да изиграе ключова роля в спечелването на титлата този сезон. Хеттрикът на Самуел Ето‘о донесе победата на неговия отбор с 3:1 над „Манчестър Юнайтед“ в много важен мач, който отново ги затвърди на третата позиция  - само на 2т. зад лидера „Арсенал“.

Реклама

Самуел Ето‘о имаше нужда от известен период на адаптация, след като дойде от „Анжи Махачкала“ през лятото, като има седем попадения в своите 10 двубоя до момента. Той е триумфирал в Шампионска лига общо три пъти.

„Самуел демонстрира своята класа през цялата си кариера. Той е топ играч и е участвал във велики мачове. Страхотно е да имаш такъв съотборник.  Във вчерашния двубой той си заслужи хеттрика и даде заявка за сериозно участие в преследването на титлата. Важно за нас сега е да поддържаме постоянство. Имахме страхотни представяния срещу големите клубове до момента и не изгубихме много точки. Нашето постоянство до момента ни дава увереност за следващите срещи“.

Относно гостуването на „Манчестър Сити след две седмици Кейхил коментира така: „Знаем, че през настоящия сезон имат 100% успеваемост у дома, което е притеснително и знаем, че ще е трудно. Победихме ги на наш терен, но там ще си е епична битка“.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес