Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изречено през сълзи: Бивш играч от звездно трио на Барса ще се сбогува с националния си тим (ВИДЕО)

03 септември 2024, 10:33 часа • 511 прочитания

Бившият нападател на Барселона и настоящ на Интер Маями - Луис Суарес, обяви на официална пресконференция, че ще изиграе последния си мач за националния отбор на Уругвай в петък срещу Парагвай в Монтевидео. 37-годишният футболист не скри своите емоции, докато афишира оттеглянето си от състава на "урусите".

Луис Суарес приключва с Уругвай

„Исках да го знаете от мен, затова е и пресконференцията. Разберете… в петък… Трудно ми е да го кажа, но това ще бъде последният ми мач с националния отбор. Мислих си го и това е точното време. Много е трудно“, започна Суарес.

ОЩЕ: Меси призна: Това е последната Копа Америка за мен, изиграх и последното си Световно

Луис Суарес

Край на една славна национална кариера

"Решението не бе лесно, но го взех напълно спокойно", каза Суарес, който обеща да изиграе последната си среща със "същия ентусиазъм", който показва, откакто дебютира за Уругвай преди 17 години. Той се отказва като голмайстор в историята на страната си с 69 гола в 142 срещи, като може да подобри това постижение на стадион "Сентенарио" в петък.

"Пистолеро" вече обяви, че Интер Маями ще бъде последният му отбор в кариерата, след като премина в американския тим, където играят бившите му съотборници от Барселона Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба.

ОЩЕ: Стана ясно кога Меси ще се завърне в игра

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес