Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания – Грузия: Кога и къде да гледаме двубоя от 1/8-финалите на Евро 2024? (ВИДЕО)

30 юни 2024, 19:48 часа

Националните отбори на Испания и Грузия излизат тази вечер един срещу друг в двубой от 1/8-финалната фаза на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. „Ла Фурия“ ще търси задължителна победа в срещата, тъй като тимът на Луис де ла Фуенте е считан за един от основните фаворити за спечелване на надпреварата.

Реклама

ОБНОВЕНА: Испания обърна достойна Грузия и ще се изправи срещу Германия на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Испания – Грузия: Начален час и ТВ

Испания се класира за елиминационната фаза на Евро 2024, след като спечели групата си с пълен актив от 9 точки. „Ла Фурия“ победи отборите на Хърватия, Италия и Албания като по този начин завърши без загуба груповата фаза.

ОЩЕ: "Грузия играе елиминации на ЕВРО 2024, България спори за Банда Банда" (ВИДЕО)

Грузия, от своя страна, са една от приятните изненади на Европейското първенство по футбол. Тимът на Вили Саньол бе считан за тотален аутсайдер в надпреварата, но след равенство с Чехия и успех над фаворита Португалия си осигури участие на 1/8-финалите на турнира.

Национален отбор по футбол на Грузия

В колко часа започва Испания – Грузия?

Срещата между Испания и Грузия е втора в програмата на Европейското първенство по футбол тази вечер. Двубоят на стадион „Райн Енерги Щадион“ в Кьолн е насрочен за 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава Испания – Грузия?

Мачът между Испания и Грузия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са Нова телевизия и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Испания – Грузия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес