Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов след третата поредна загуба на ПАОК: Разбира се, че се притесняваме

04 октомври 2024, 13:05 часа • 406 прочитания

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов заяви, че той и съотборниците му в ПАОК се притесняват от слабата форма, в която се намират в последно време. Както е известно, снощи солунският гранд допусна загуба у дома от румънския ФКСБ в двубой от Лига Европа. Това бе трето поредно поражение за „двуглавите орли“.

След загубата от ФКСБ Десподов сподели пред гръцките медии, че футболистите на ПАОК трябва да вдигнат глави и да работят още повече, за да излязат от мини кризата, в която се намират. Той бе категоричен, че тимът не играе лошо и скоро резултатите ще дойдат.

„Трябва да работим повече“

ПАОК

„Губим трета среща една след друга и разбира се, че се притесняваме. Трябва да реагираме. Но не заслужавахме да загубим от ФКСБ. Опитахме, имахме шансове, но не успяхме, въпреки факта, че не се отказахме до края. Натиснахме от самото начало, имахме ситуации. В един злополучен момент допуснахме гол и вече трябваше да отбележим два гола, за да стигнем до победата“.

„Трябва да вдигнем глави и да работим повече. Не става въпрос за увереност, сигурен съм в това. Резултатите ще дойдат, защото играем добре. Трябва да реагираме незабавно и да постигнем добри резултати в следващите мачове в Гърция и в Европа“, каза Десподов.

Наскоро пък стана ясно, че цената на Десподов лети нагоре след трансфера в ПАОК.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес