Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аржентина - Канада: Кога и къде да гледаме откриващия мач на Копа Америка 2024?

20 юни 2024, 17:36 часа

Националните отбори на Аржентина и Канада ще дадат старт на турнира Копа Америка 2024 в САЩ. На стадион "Мерцедес-Бенц" в Атланта "гаучосите" ще започнат своя поход към нов трофей след триумфа на Мондиал 2022 в Катар.

Реклама

ОБНОВЕНА: Аржентина тръгна с победа на Копа Америка, Меси счупи пореден рекорд (ВИДЕО)

Аржентина - Канада: Начален час и ТВ

Предстоящата надпревара в Щатите ще бъде една от националните подготовки за Световното първенство през 2026 година. Двете селекции се срещнаха в контрола през 2010-а, когато Аржентина разпиля съперника с 5:0. Две от попаденията тогава бяха дело на Макси Родригес, а Ди Мария, Тевес и Агуеро се отчетоха още с по едно.

ОЩЕ: Без шарени коси и колиета: Строги правила за играчите на Бразилия на Копа Америка

Лео Меси

В колко часа започва Аржентина - Канада?

Лео Меси и компания са в серия от пет последователни победи, като четири постигнати в контроли. Канада наскоро записа престижно 0:0 срещу Франция, но не се намира в превъзходна форма. Срещата Аржентина - Канада е насрочена за 03:00 часа в петък сутрин.

Коя телевизия ще излъчи сблъсъка Аржентина - Канада от Копа Америка 2024?

Сблъсъкът между Аржентина и Канада ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва мача е "Макс Спорт 3". Следете всичко най-интересно от Копа Америка 2024 със спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Копа Америка 2024: Пълна програма | мачове | отбори | ТВ излъчване

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес