Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Запада е управлявал терористите в "Крокус Сити" чрез чипове: Бившият шеф на руското бюро на Интерпол (ВИДЕО)

31 март 2024, 21:40 часа
Реклама

Западните разузнавателни служби са имплантирали чипове на терористите, извършили атаката в концертната зала "Крокус Сити Хол", и по такъв начин са ръководели действията им. Това явно сериозно заяви бившият шеф на руското бюро на Интерпол (между 1997 и 1999 г.) генерал-майор Владимир Овчински, криминолог и също така бивш съветник на председателя на Конституционния съд на Русия, в ефира на руската държавна телевизия "Първи канал".

Овчински изказа хипотезата, че на терористите са били сложени невроимпланти, чрез които са били направлявани дистанционно от западните служби, а едновременно с това те са били и под въздействието на психотропни вещества. Колко възможно е такова нещо тип "кемтрейлс" всеки би могъл сам да прецени.

"Имаме си работа с чудовищен експеримент. (…) На тези копел.та им е било изключено съзнанието. Там най-вероятно става въпрос за съвкупност от психотропни вещества, невропсихологично програмиране, а може би – това ще покаже експертизата – и чипове", каза Овчински.

Още: Директорът на ФСБ заговори за "предатели", правещи терористични акции в Русия (ВИДЕО)

По думите му, резултатите от първите експертизи вече са показали, че обвинените са били под въздействието на силно психотропно вещество, което "парализира волята, позволява ви да контролирате човека и премахва всички емоционални качества". Така Овчински се аргументира, че зад атаката не стояла "Ислямска държава", която вече пое отговорността за нападението, а западните разузнавателни служби.

Още: Песков: Това, че Путин не плаче, не значи, че не страда за "Крокус Сити" (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес