Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ужасът руска ракета да прелети над главата ти докато играеш с децата си (ВИДЕО)

12 август 2023, 08:06 часа

Свидетел на руската ракетна атака от 10 август (в Запорожие) публикува в интернет ужасяващо видео от първо лице как изглежда един такъв кошмар, когато се случва пред очите ти.

Реклама

Баща, извел децата си в парка в августовската привечер, започва да снима видео веднага след разбиването на първата ракета върху хотел „Рейкарц“, смятайки, че атаката вече е приключила. Внезапно ниско над главите им прелита втора ракета. Гледката на деца, залягащи по земята, и плачът им при адския гръм едва ли може да остави безразличен нормален човек. Прекрасна илюстрация на това, което прави Русия в суверенна Украйна – страхливо бомбардира градове, в които хора се опитват да отглеждат децата си, под претекст, че ги „освобождава“.

ОЩЕ: В ударения от руснаците хотел в Запорожие е имало детски лагер: В ООН са шокирани

В същото време станаха известни повече подробности за загиналото дете на 11 август в Ивано-Франковск отново в резултат на руска ракета „Кинжал“. 8-годишният Володя е бил на двора в къщата си в момента на удара и е получил многобройни рани от отломките, лекарите два часа са се борили за живота му, но безуспешно.

ОЩЕ: Украинските ВВС: С "Кинжалите" искаха да убият пилотите, които ще се обучават на Запад 

 

СНИМКА: Управління освіти Коломийської міської ради

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес