Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще поставим Европа на колене: Руски депутат заговори за ядрена бомба над Нидерландия (ВИДЕО)

05 юни 2024, 11:32 часа • 2810 прочитания

Русия може да постави Европа на колене - за целта е достатъчно да пусне ядрена бомба над Нидерландия, откъдето се осъществяват над половината от доставките на въглеводороди за европейските държави. Това е реалността и Русия не бива да се страхува да я каже - така смята депутатът от Държавната дума генерал-лейтенант от запаса Андрей Гурульов. Ето какво заяви той в ефира на държавната телевизия "Россия 1":

"Открих за себе си, че почти 50-60% от доставките на въглеводороди в Европа са в Нидерландия. Представете си, в Нидерландия на брега. Военните наричат ​​това "дебела" цел. Разбираме отлично как да нанесем критично неприемливи щети, за да поставим Европа на колене. Мисля, че тази наша решимост трябва да я изказваме. От какво да се страхуваме! Още повече, че това е въпрос за един ден. С минимално потребление на ядрено оръжие", каза депутатът в предаването "Соловьов LIVE" на главния кремълски пропагандист Владимир Соловьов.

Още: Нова доза страх за руснаците: Сега Украйна ще ни удари и с ядрено оръжие (ВИДЕО)

Припомняме, че през януари тази година Гурульов поиска всички несъгласни с кремълската политика да бъдат изпратени да работят "с кирките" в Далечния изток: Руски депутат: Време е да върнем ГУЛАГ за всички несъгласни с Кремъл.

Малко преди това същият Гурульов огласи и друга мечта на немалко руски пропагандисти - тази част от населението на Русия, която не вярва на Путин и която според него е малцинство и наброява не повече от 20%, да бъде унищожена: Руски депутат поиска да се унищожат 20% от руснаците, които „не вярват на Путин“ (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес