Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рускиня заплаши Зеленски: Ако още веднъж стреляте по Белгород, идвам с голи ръце да те пребия (ВИДЕО)

24 март 2024, 21:20 часа • 15130 прочитания

Видео със заплаха на рускиня лично към украинския президент Володимир Зеленски се разпространява в телеграм каналите като предизвиква невероятно забавление сред украинците.

"Обръщам се към г-н Зеленски: Ако още веднъж избият прозорците на майка ми, ще дойда в Киев с голи ръце! Не ми трябва помощ - ще се разберем сами! При срещата ще изрева много силно! Може и да загина, но ще ти изтръгна гръкляна!", заплашва жената напълно сериозно.

От коментарите към видеото става ясно, че майката на жената е жителка на Белгород, който от седмици страда сериозно от обстрелите. Жената на видеото обаче явно не може да направи логическа причинно-следствена връзка на какво се дължат тези взривове, от които майка й е потърпевша - например, кой нахлу и продължава да води трета година война срещу Украйна, в резултат на което страда и населението в граничните руски селища.

След това рускинята се обръща към украинците с думите: "Братя, много ми е жал, че не можете да се гордеете с правителството си така, както ние се гордеем (с руското). Зеленски вече не става за нищо. Елате при нас, елате в Русия. Владимир Владимирович (Путин) няма да ви нарани!" А от това пък става пределно ясно, че жената е погълнала кремълска пропаганда в такива дози, че скоро няма и да бъде в състояние да направи горната причинно-следствена връзка.

Още: Зеленски остава легитимен президент и след изтичането на мандата му през май: Ето защо

Коментарите на украинските потребители под видеото са главно в посока "Елате, тьотя, да видите какво направихте с нашите градове" и откровени подигравки от типа на "Ама ние ви освобождаваме!"

Още: Зеленски: Набелязахме слаби места в Русия за бъдещи атаки с дронове

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес