Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Руската пропаганда: Русия вече победи във войната, Украйна е разрушена (ВИДЕО)

11 юли 2024, 07:15 часа • 1718 прочитания

Русия вече победи във войната срещу Украйна и изпълни всичките си цели. Това гръмко обяви един от изявените пропагандисти на Кремъл - журналистът Сергей Мардан в ефира на Радио "Комсомолская правда".

"Русия вече победи от гледна точка на поставените ни цели, за които Путин ясно заяви - по отношение на сигурността на Русия, гарантиране на националните ни интереси и демилитаризацията на тази враждебна на нас държава (Украйна - бел.ред.).

На практика тази държава вече е разрушена, ние разбихме енергийната й система и се надявам, че ще я довършим докрай, защото без енергийната система не може да работи никаква промишленост. Така че основните ни задачи относно гарантирането на сигурността на Русия по западните ни граници са изпълнени", каза пропагандистът.

Още: Руски пропагандист се обяви против ядрения удар, одобряван от руснаците: Ето защо (ВИДЕО)

Заявлението без съмнение е достатъчно нагло. Интересно е обаче дали това не е своеобразна подготовка за руската аудитория как след известно време може би ще й бъде обяснявано независимо от крайния резултат от бойните действия как Русия всъщност е "спечелила" войната.

Още: Отново: Руснаци разстрелват предали се украинци, тече разследване (ВИДЕО, 18+)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес