Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Работохоликът Род Стюарт: Никога няма да се пенсионирам

09 юли 2024, 09:54 часа • 2450 прочитания

Сър Род Стюарт "никога няма да се пенсионира". 79-годишният певец все още изпитва "огромно удоволствие" от кариерата си, а съпругата му - 53-годишната Пени Ланкастър, призна, че той е "работохолик", с когото дори тя трудно се справя.

Род заяви пред британското списание "HELLO!": "Не виждам никаква възможност скоро да забавя темпото. С напредването на възрастта искам да правя само неща, които ми доставят голямо удоволствие". Ланкастър пък добавя: "Той толкова много обича това, което прави, и никога няма да се пенсионира. Той е работохолик и постоянно е в движение. Трудно ми е да вървя в крак с графика му за упражнения. Той се упражнява три или четири пъти седмично - дори по време на турнето.".

Припомняме, че през месец юни на концерта си в Германия Стюарт бе освиркан от публиката, защото на екраните на сцената бе показан огромен портрет на Володимир Зеленски.

Още: Род Стюарт продаде музикалния си каталог, името и лика си за баснословна сума

Голямото семейство на Род Стюарт

Снимка: Getty Images

Стюарт има две деца от Ланкастър и още шест от предишни връзки и макар че е необходимо "много планиране", за да се събере цялото семейство, Род и Пени обичат да ги виждат всички наведнъж. Те все пак признават, че се нуждаят от "дипломация" и "разбиране", за да вървят нещата гладко. "Обичаме да използваме всяка възможност, за да съберем семейството, децата и внуците заедно. Част от семейството живее в Америка, друга част - в Англия, така че това изисква много планиране, но поне два или три пъти годишно целият клан се събира... Има обичайните семейни възходи и падения. Трябва да използвате много дипломация, да сте търпеливи и разбиращи. В крайна сметка си заслужава, защото изпитваш тази прекрасна връзка, която може да има само едно семейство. В крайна сметка епицентърът на всичко това е Род: той е бащата Род", сподели Пени, цитирана от БГНЕС.

Още: Род Стюарт с невиждан жест към 94-годишната си сестра: Вижте защо я качи на сцената (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес