Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Путин подкрепи трансджендърите (ВИДЕО)

18 ноември 2023, 09:28 часа •
Реклама

"Ще кажа нещо неочаквано. Тези хора, тези теми имат право да печелят, да се показват, защото също са част от обществото". Това заяви издирваният от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин, визирайки "сексуалните малцинства" и конкретно посочвайки трансджендърите.

Изказът на Путин

Говоренето на руския президент обаче подсказва колко всъщност е искрен – защото той говори за сексуални малцинства като използва и определението "превъплъщенец" (transformer).

Още: Авторката на "Хари Потър" предпочита затвора пред това да нарече трансжена жена

"Това е животът. Лошото е ако само тези хора печелят", констатира Путин, след като поразсъждава как на Запад, за да спечелиш нещо (политически), ти трябва да говориш, пишеш или показваш нещо от живота на сексуалните малцинства. Той говори на Деветия международен форум "Обединени култури" в Санкт Петербург и коментира темата след въпрос на режисьора Емир Кустурица - за "квотите" за награди в изкуството за хора с различна сексуална ориентация.

По отношение на трансджендърите - отдавна е научно доказано какво е "полова дисфория". Това е състояние на обективна реалност - изключително малък процент хора на планетата, но съществуващ, които буквално страдат, защото са в мъжко/женско тяло, а се чувстват наобратно. Този малък процент обаче не означава, че следва проблемът им да се превръща буквално в индустрия със съвсем други цели - уникален филм по темата, ВИЖТЕ: "Какво е жена?": Филмова сензация, която взриви мрежата (ВИДЕО)

Тексас забранява трансджендър процедурите за непълнолетни

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес