Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лятна почивка за смелчаци: Руснаците разположиха ПВО точно над плажа в Севастопол (СНИМКИ)

01 юли 2024, 16:38 часа
Реклама

Как изглеждат слънчевите бани сред "руския мир"? От украинското партизанско движение Атеш, действащо в окупирания Крим, показаха как със снимки - руските окупатори на полуострова са поставили на скалите точно над плажа в Севастопол зенитно-ракетен комплекс Toр M2KM, с което още повече излагат на риск местното население и почиващите, престрашили се да посетят плажната ивица.

Реклама

Припомняме, че на 23 юни руското ПВО се включи неудачно и свали украинска ракета точно над плажа в Севастопол, в резултат на което загинаха няколко души и десетки бяха ранени. Русия обвини САЩ за удара по кримския плаж. Едно от загиналите деца е на зам.-кмета на Магадан

В публикация в канала си в Telegram партизаните пишат, че "обратното броене" за ПВО-то е започнало, тъй като е въпрос на време то да бъде поразено от украинските сили.

От Атеш освен това се обръщат към интернет потребителите с призив: "Ако ви е писнало да търпите нашествениците, които унищожават Крим, пишете на нашия координатор и предавайте информацията, с която разполагате."

Още: Bild: Ракетата над Крим е летяла към военна цел, преди руската ПВО да я свали на плажа (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес