Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Харемът от десетки непълнолетни наложници на Кадиров и наказанията за провинилите се (ВИДЕО)

17 юни 2024, 21:56 часа

Чеченският лидер Рамзан Кадиров многократно е встъпвал в интимни отношения с много по-млади от него момичета, а харемът му от такива непълнолетни девойки наброява десетки. Това се твърди в разследване на руската медия "Проект" - ВИДЕО от два часа и половина бе публикувано на 17 юни в YouTube канала на медията (най-долу в текста от 1:35:49 мин.).

Реклама

Кадиров предпочита девственици - ученички или студентки първи курс

Кадиров има няколко официални жени, макар руските закони да забраняват многоженството. Но освен тях той има и огромен брой наложници. "Наложници обаче не е съвсем точният термин. Защото докато е бил с тях в отношения Кадиров е карал моллите да оформят т.нар. "ислямски брак", за да бъдат предпазени момичетата от обвинения в блудство. В действителност това не им е помогнало особено - в Чечения има много момичета, на които Кадиров е отнел девствеността и тях след това не ги искат за жени."

Още: Поредно министерство в Чечения е наследено: Племенникът на Кадиров го поема

За обикновения чеченец не е никаква тайна, че Кадиров има харем, се разказва още във филма. За своя официална жена Кадиров представя Медни Кадирова. Според чеченската пропаганда тя му била родила 14 деца. Това обаче не отговаря на истината. Всъщност Кадиров отнема някои от децата от наложниците си и ги представя като родени в официалния му брак, а това е драма за децата, които са наясно кои са истинските им майки.

"Кадиров предпочита девствени млади момичета, ученички или студентки първа година", казва информиран източник. "Той има помощник, който пази контактите на много млади чеченски момичета. Десетки, може би стотици."

Снимка: принтскрийн/YouTube/Proekt_media

Част от децата се отнемат от истинските им майки

Едно от тези момичета е Фатима Хазуева, която става наложница на Кадиров през 2006 г. едва 14-годишна. Тя му ражда общо 4 деца като първото от тях се появява на бял свят докато тя самата е на 15 години - на практика самата тя все още дете. Това дете е синът й Ели - официално той се води за втория син на Кадиров и е представян като дете от съпругата му Медни Кадирова. Другите три деца на Фатима са дъщеря й Ашура и близнаците Есет и Шейх-Ахмад - те също се представят за деца от Медни Кадирова и на семейните фотографии позират прегърнали нея вместо истинската си майка.

Още: Какво ми каза Путин?: Кадиров обеща 1 млн.рубли, ако някой познае (ВИДЕО)

Синът на Кадиров, Адам, е роден от друга наложница на чеченския лидер - Замира Джабраилова, през 2008 г. По онова време тя е на 16 години, се посочва в разследването.

Наказания за "провинилите" се наложници

В началото на 2000-те години Кадиров дори не си е правел труда да сключва и т.нар. "ислямски бракове" с момичетата, които си  е набелязвал. Такова момиче той е можел да отвлече директно от улицата, казват източници.

Някои от момичетата запазват близки отношения с Кадиров и се ползват с благоволението му. Други просто са били лишени от девственост и по-късно изоставени или строго наказани за "провинения".

Още: Кадиров се изхвърли как ще принуди Зеленски да капитулира (ВИДЕО)

Такъв е случаят с Жанета Мукуева - негова връстница, в която Кадиров бил влюбен като юноша. Жанета се омъжва обаче за друг, впоследствие се развежда. Възползвайки се от това Кадиров започва отношения с нея, но в крайна сметка нарежда тя да бъде премахната. На 26 септември 2003 г. Жанета е разстреляна на улицата, а източници твърдят, че научавайки това Кадиров се зарадвал.

"От камък е!": Рускиня възхвалява бицепса на Кадиров, той едва се държи на краката си (ВИДЕО и СНИМКИ)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес