Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Еврейски комик да окупира руски територии - ужасът на Путин

14 август 2024, 17:37 часа • 2387 прочитания

Как ли щеше да реагира Владимир Путин, ако през 2013 г. някой му беше казал, че няколко години по-късно един евреин ще се разпорежда с окупирани руски територии? Това се пита израелският военен анализатор лейтенант Игал Левин, който следи развоя на войната в Украйна (пренесла се вече и на руска територия). Ето какво пише той в телеграм канала си:

"Представям си ако бяха казали на Путин през 2013 г., че след 11 години едно еврейско момче-комик от КВН (шоуто "Клуб на веселите и находчивите", в което Володимир Зеленски навремето започва кариерата си като комик - бел.ред.) ще свиква заседание на украинското правителство за създаването на военни комендантства в завладените руски територии след битката при Курск, които ще са окупирани от украинските войски, движещи се на германска бойна техника.

При това те ще пленят стотици руски наборници, а сред батальоните им ще има и такъв, който ще се казва "Нахтигал" (по време на Втората световна война такъв батальон е действал като част от Украинските националистически отряди на страната на Германия при операция "Барбароса" - нахлуването на хитлеристка Германия в СССР, започнало на 22 юли 1941 г. - бел.ред.).

Още: Путин е "кучи син": Как баба от Курск посрещна украинците (ВИДЕО)

Това е ярка илюстрация на факта, че пътищата на историята са не само неразгадаеми – те въобще са напълно непонятни и могат да ви отведат до такива дълбини, каквито не сте си представяли и в най-мрачните си фантазии."

Още: Зеленски: Путин започна с катастрофата на подводницата "Курск". Сега Курск ще е краят му

Сирски докладва на Зеленски: Само до обяд пленихме над 100 руснаци и напреднахме 2 км (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес