Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Драг кралица направи фурор като член на избирателна секция (ВИДЕО+СНИМКИ)

10 юни 2024, 11:20 часа • 1398 прочитания

Драг кралица се превърна в истинска сензация на Европейските избори в Испания. Пипита първоначално се явила като член на секционна комисия по заместване, но впоследствие се оказало, че самата председателка изобщо няма да дойде. 

Драг звездата се явила в избирателната секция със сценичното си облекло и грим, за да подпомогне изборния процес, но бързо влязла в ролята на заместник-председател на избирателна секция в Историческата сграда на Университета на Барселона.

Още: Орбан с най-слаб резултат на евроизбори, бивш негов съюзник го изненада

Коя е Пипита?

Тя е победител в състезанието Drag Race Spain, отбелязва Дарик. За да си спести време за подготовка и грим, драг кралицата дошла на изборите предварително натъкмена за представлението, което трябвало да се проведе по-късно в Барселона.

В публикация в социалните мрежи Питита обясни, че е облечена като травестит, а след това и като Чурос, намеквайки за своето шоу - тематично ЛГБТК+ парти "Чурос с шоколад", което зала "Аполо" представи в неделя вечер. Съдейки по реакциите на другите членове на избирателната комисия, както и на хората, дошли да упражнят своя глас, присъствието на Пипита не само не ги е притеснило, а напротив - превърнало е деня в по-забавен.

Още: Американски пастор стана драг кралица в тв шоу за ужас на енориашите си (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес