Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Американската тайна на Соловьов: Руският пропагандист има второ семейство и деца в САЩ (ВИДЕО)

22 май 2023, 17:14 часа • 9079 прочитания

Един от най-изявените пропагандисти на Кремъл Владимир Соловьов, който често разсъждава за "традиционните руски ценности", има второ семейство, но в САЩ.

Това разказват от фондация "Навални", които са разследвали информациите за тайното семейство на пропагандиста журналист с баскетболистката Светлана Абросимова, от която той има две деца, родени в Съединените щати.

Разследването им е установило, че Абросимова е родила на Соловьов две момичета близначки през юни 2017 г. Официално пропагандистът е женен и има общо 8 деца от различни бракове.

Екипът на "Навални" е потвърдил информациите за съвместни пътувания и посещения при лекари на Соловьов и спортистката. Според източници, близки до обкръжението на Соловьов, той често посещава вилата на Абросимова на стойност половин милиард рубли в Сочи, информацията за която е засекретена и е премахната от базата данни на руския имотен регистър.

ОЩЕ: Пропагандистът Соловьов: Полша, Финландия и балтийските страни искат обратно в Русия (ВИДЕО)

Източник: принтскрийн/YouTube/Алексей Навальный

В публичното пространство има съвсем малко общи снимки на Соловьов и Абросимова, но пропагандистът и до днес коментира нейните баскетболни изяви, кани я в ефир и споделя нейни публикации в социалните мрежи.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес