Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Важната стъпка преди свободно теглене на пари: Верификация в efbet - как се прави

30 януари 2022, 15:00 часа • 4658 прочитания

Вероятно всеки истински любител на залозите помни първите си стъпки в тази насока - дали онлайн, дали по "старомодния" начин. С развитието на технологиите вече е елементарно да се правят залози и това не изисква никакви усилия и много по-малко време.

С въпросния напредък обаче се развиват и схемите за измами и злоупотреби. Поради тази причина, колкото и да е досадно за всеки новорегистриращ се, има допълнителна стъпка, след като вече е създаден акаунтът. В този материал ще бъде обяснено как да верифицирате акаунта си в efbet.

Най-лесният път към верификация на акаунт в efbet

След направената регистрация трябва да потвърдите и активирате акаунта си от съобщението, което сте получили на дадения от вас имейл. Щом това бъде сторено, вие ще можете да залагате. Големият минус обаче е, че няма да имате възможност да теглите вашите средства - не и преди финалната стъпка.

Трябва да верифицирате акаунта си - еднократна процедура с цел допълнителна сигурност и потвърждаване на самоличността ви - напълно задължителна. За целта ще трябва да използвате някой от следните документи за самоличност - лична карта, шофьорска книжка или паспорт.

Какво е нужно за верификацията на акаунта?

Ще трябва или да ползвате сканирано копие на документа за самоличност, или просто да снимате документа от двете страни (в този случай трябва да внимавате и снимките трябва да са с добро качество, за да се разчитат всички данни). След като това бъде сторено, трябва да ги изпратите на имейла на екипа за поддръжка на efbet.

Имайте предвид, че колкото по-разбираемо го направите, толкова по-бързо процесът ще завърши. За тази цел можете да озаглавите съобщението "Верификация на акаунт" и още веднъж да сте сигурни, че всички данни се разчитат безпроблемно.

Ако това е налице, най-много до 24 часа процесът по верификация ще бъде напълно завършен (ще бъдете известени) и ще можете да теглите средствата си и да ползвате напълно свободно акаунта, като повече няма да ви се налага да минавате през този процес. Възможно е и верификацията да бъде потвърдена само за няколко часа.

ВАЖНО! Имайте предвид, че компанията има право да оперира с личните ви данни и те по никакув начин не са застрашени!

Какво се случва при сгрешена верификация в efbet?

Ако има някаква липса, някое условие не е изпълнено, документът не се разчита четливо и при други проблеми - от efbet ще се свържат с вас. Възможно е и за проверка на адрес да ви бъдат поискани сметки за вода или ток например.

Важно уточнение е, че не трябва да сте спокойни, ако не се получи верификацията. Бъдете спокойни - от efbet ще ви обяснят какъв е проблемът и всичко ще бъде уточнено. Винаги можете да използвате и чата на живо или да позвъните на телефон, за да получите незабавна помощ.

Нашият съвет към вас е да не изчаквате процеса за верификация и да не го отлагате за "когато се наложи" (например при теглене). След регистрацията можете моментално да се заемете и с верификацията, за да знаете, че малко след това ще можете изцяло и спокойно да се насладите на всичко това, което efbet предлага.

Защо е необходима верификацията? 

Верификацията е наложителен процес както за букмейкъра, така и за потребителия. Благодарение на нея, възможностите за измами с лични данни са нулеви, а акаунтите са максимално защитени. Букмейкърът пък има много сериозни правила и закони за изпълнение, а верификацията е задължителен процес, който трябва да изпълнява. 

За всякаква друга информация относно българския букмейкър, вижте изчерпателното ревю на efbet - коефициенти, пазари, залози, функционалности

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес