Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тотнъм без загуба и Лестър без победа: ще се наруши ли статистиката във Висшата лига?

17 септември 2022, 08:15 часа • 3425 прочитания

Английският гранд Тотнъм посреща тази вечер тима на Лестър в мач от осмия кръг на Висшата лига. Двубоят противопоставя отбор без загуба и отбор без победа, след като "шпорите" все още са непобедени през новия сезон, докато "лисиците" търсят първия си успех.

Тотнъм срещу Лестър във Висшата лига

След шест изиграни кръга лондончани се позиционират на третото място във Висшата лига с 14 пункта, докато Лестър е на последното място с едва една точка в актива си. Сега Тотнъм ще се опита да задълбочи кризата при "лисиците" в опит да се изкачи на върха в английското първенство.

Ще видим ли голове и изненади?

Тотнъм играе силно срещу Лестър, като е спечелил последните три мача срещу този съперник. За днешния двубой в Лондон efbet предлага 1.52 коефициент за победа на Тотнъм, 4.90 коефициент за равенство и 5.20 коефициент за победа на Лестър.

Тотнъм е с най-силната отбрана във Висшата лига - само пет допуснати гола, колкото има и Брайтън. Лестър пък е с най-слабата защита след тази на Борнемут, която допусна девет гола в един мач срещу Ливърпул (16 допуснати попадения). efbet дава 1.60 коефициент за над 2,5 гола, докато за под 2,5 гола ставката е 2.45.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес