Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След подвига в Шампионска лига: Реал гостува на Атлетико в дербито на Мадрид

08 май 2022, 07:45 часа • 4259 прочитания

Новият шампион на Испания Реал Мадрид гостува днес на градския си съперник Атлетико в мач от 35-ия кръг на Ла Лига. "Кралете" са в приповдигнато настроение и заради големия подвиг в Шампионска лига, който направиха по-рано през седмицата, класирайки се за финала.

Реал или Атлетико: кой ще бъде господар на Мадрид?

Реал вече си подпечата титлата в Ла Лига и на практика няма за какво да се бори на местно ниво, но в дербито на Мадрид винаги се играе за победа. "Дюшекчиите" пък се борят за мястото си в топ 4 и ще искат да вгорчат поне малко настроението на своя опонент.

Реал победи Атлетико с 2:0 като домакин в първото дерби между двата отбора през сезона. За днешното дерби на "Уанда Метрополитано" efbet предлага 2.10 коефициент за победа на Атлетико, 3.65 за равенство и 3.65 за победа на Реал Мадрид.

Ще се разпише ли Бензема и срещу Атлетико Мадрид?

Карим Бензема е голмайстор в Ла Лига с 26 попадения през сезона, но нападателят със сигурност ще иска да увеличи този брой, тъй като се надява да спечели "Златната топка", а за това трябва да продължи да играе на висота. efbet предлага 2.50 коефициент за гол на Бензема в мача.

АТЛЕТИКО МАДРИД С УТЕШИТЕЛНА ПОБЕДА НАД РЕЗЕРВИТЕ НА РЕАЛ МАДРИД

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес