Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сблъсък на титани на Ролан Гарос: Джокович се изправя срещу Надал!

31 май 2022, 07:45 часа • 1576 прочитания

Двама от най-великите тенисисти в историята - Новак Джокович и Рафаел Надал, ще излязат за 59-и път един срещу друг на корта, за да премерят сили в 1/4-финален сблъсък от Откритото първенство на Франция. "Кралят" на клея, както е известен Надал, влиза като аутсайдер в срещата срещу световния номер 1.

Изненада или не: Джокович е фаворит срещу Надал

Макар и да е печелил Ролан Гарос рекордните 13 пъти, Надал е измъчван от проблеми в последно време и играта му не върви както в предишни години. Джокович също имаше трудности в първите си мачове на клей през сезона, но в срещите на Ралон Гарос е безапелационен - четири трисетови победи.

Джокович отстрани Надал от Ролан Гарос преди година

Надал показа колебания в предишния кръг, побеждавайки трудно с 2:3 сета Феликс Оже-Алиасим. Последната среща между Джокович и Надал е отпреди година и бе тъкмо на Ролан Гарос, когато Ноле изхвърли Рафа след 3:1 сета на полуфиналите. За днешния двубой между двамата efbet предлага 1.49 коефициент за победа на Джокович и 2.85 за победа на Надал.

В съперничеството помежду им Рафа и Новак имат само три петсетови срещи. За пет сета в днешния мач efbet предлага 3.70 коефициент, докато за четири сета - 2.80, а за три сета - 2.35. Що се отнася до броя геймове в мача, букмейкърът дава залог над 37,5 гейма със ставка 1.90, а за под 37,5 гейма - 1.98.

ОЩЕ: Респектираща победа на Надал срещу Джокович в сблъсъка на титаните на "Ролан Гарос"

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес