Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Sofia Ring Mall – различният търговски център

03 ноември 2014, 14:34 часа • 173427 прочитания

Пространство и светлина – това са първите две думи, които идват на ум, когато човек влезе в новия Sofia Ring Mall. Официалното откриване на търговския център е след три дни – на 6-и ноември, от 10 часа сутринта, но подготовката по грандиозното събитие вече кипи с пълна сила.

Sofia Ring Mall ще се отличи от останалите молове в столицата, а и в цяла България, по няколко причини. Ще можем да се запознаем с близо 100 марки, които за първи път стъпват на българския пазар. Пак там врати ще отворят най-големият универсален магазин в страната – notosgalleries, най-големият увеселителен парк FUNTASY Ring Park и най-голямата закрита картинг писта. Разбира се, не са пропуснати и традиционните за всеки мол магазини (200 на брой), места за хранене (в случая – със страхотна гледка към Витоша) и кино, което пък ще има цели 10 VIP салона.

„Архитектурата на нашия мол е уникална – от всяко ниво има достъп до приземен етаж. Няма друг търговски център, който да е толкова просторен и в който да влиза толкова естествена светлина. Sofia Ring Mall е представител на модерните молове от най-ново поколение“, коментира генералният мениджър на центъра Никос Ксеталис. (Интервю с Никос Ксеталис за Actualno.com прочетете тук).

Към момента заетостта на отдаваната търговска площ е 68%, но до Коледа тя ще стане 82 на сто. Едно от местата, които най-силно ще привлекат вниманието на клиентите, е огромният универсален магазин notosgalleries, в който може да се намери всичко – от маркови дрехи, козметика и бижута до домашни потреби. „Моделът ни е на магазин в магазина – при нас всяка марка си има собствено обособено място. Ще въведем и успешната ни програма за лоялни клиенти. С всяка покупка ще се подаряват точки и при определен брой клиентите ще получават специални оферти, намаления, подаръци и ваучери“, обясни г-жа Харитини Христу, маркетинг мениджър на веригата.

Новият шопинг център поставя акцент не само на пазаруването, а и на забавлението за всички възрасти. В най-големия закрит увеселителен парк на Балканите FUNTASY Ring Park например ще има за всекиго по нещо. „Искаме да направим детството отново модерно, затова сме подготвили невероятни цветни забавления за децата. Между временно техните братя и сестри тийнейджъри могат да посетят атракциони за тяхната възраст, например хорър шоу. А родителите могат да си починат в американска закусвалня в стила на 60-те“, сподели г-н Цирцикус, маркетинг директор на Krallis Group of Companies, която реализира проекта.

Откриване

На 6-и ноември не пропускайте откриването на Sofia Ring Mall, защото ще има много изненади и подаръци. Всъщност събитията ще продължат цели четири дни, през всеки от които ще се случва нещо интересно. На сцената в мола ще се изявят Жана Бергендорф, Рафи, Любо Киров, ансамбъл „Българе“, балет „Нова“ и други. Оригами, рисунки и куклено шоу очакват най-малките. Ще има и лотария с множество награди, най-голямата от които – 5000 лв.

Транспорт

Sofia Ring Mall се намира на Околовръстното, но не е задължително да имате автомобил, за да го посещавате. До там може да се стигне с автобуси 111, 123, 69 и 70. Ще има и специално организирана маршрутна линия от метростанция „Г.М. Димитров“ до мола. Тя ще бъде безплатна, в интервала от 9 до 20 часа ще се движи на 13-14 минути, а след 20 ч. - на около половин час. За шофьорите също ще бъде доста удобно, тъй като паркингът на мола ще предлага 3500 места.

 

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес