Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Global Finance определи ОББ Мобайл за най-добро банково приложение в България

29 август 2024, 11:07 часа • 406 прочитания

Престижното международно издание Global Finance определи ОББ Мобайл за най-добро банково приложение в България за 2024 г. Всяка година, базираното в Ню Йорк списание отличава най-добрите финансови институции, финансови продукти и услуги в света. Присъжданите от Global Finance награди са признат и надежден стандарт за високи постижения в областта на банковото дело и финансите.

“Изключително съм горд, че ОББ Мобайл получава такова признание. Оценката на Global Finance се базира на стриктни критерии и показва, че дори и в период на интеграция, продължаваме да работим за надграждане на дигиталното банково преживяване на нашите клиенти“, сподели Питър Рубен, главен изпълнителен директор на ОББ.

ОББ Мобайл е единственото приложение на българския пазар, което осигурява достъп до банкови, застрахователни, инвестиционни и пенсионни продукти, предлагани от дружествата на KBC Group в България. Със своя интуитивен дизайн и над 160 функционалности то е предпочитаният канал за банкиране за над 850 000 клиенти. Вече 98% от всички плащания на ОББ се извършват чрез ОББ Mobile и ОББ Online, като средностатистическият клиент на ОББ влиза в мобилното приложение 23 пъти месечно.

Досега през годината, ОББ вече бе отличена с дигитални награди за: „Най-добра дигитална банка в България“ от Euromoney, „Най-добър дигитален продукт в действие“ от „Банка на годината“ и 1-ва награда в категория „Вътрешни решения“ в Digitalk&A1 Awards’24 за дигиталния асистент Кейт.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес