Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията, с която трябва да ВНИМАВАМЕ и имаме едно наум

30 април 2022, 22:33 часа

Елементът на Рибите – тази най-чувствителна и лесно ранима зодия – е водата. Това предопределя способността им да се изолират дълбоко под повърхността на все по-стресиращото ежедневие и да се преместят в своя собствен, изчистен от негативизъм свят. Това е тяхното спасение, когато са наранени, за да заглъхне в душата им усещането за страдание. Едва тогава са способни да съгласуват най-дълбоките и фини части на своя ум с този на индивида срещу тях без значение, доколко отблизо са го познавали. Това им позволява да абсорбират и отразяват динамично случващото се около тях, което определя и техните „истинските“ емоции.

Попаднали в различни среди Рибите реагират адекватно, приспособявайки се лесно към специфичните ситуации, но избягвайки да присъстват за дълго време в конкретния социум. Свойствено за тях е да живеят в постоянно движение, търсейки непоколебимо неизвестното…

Бъдете много внимателни при контактите си с Риби да не ги нараните по какъвто и да е начин емоционално, тъй като тяхната свръхчувствителност може да извади наяве скритите гордост и самочувствие и те да излязат завинаги от живота на небрежен в това отношение приятел, пък било той интимен! Запомнете, Рибите не са в състояние да се предпазват ефективно от собствените си чувства. Характерно за тях е, че влагат много от енергията си, отразявайки непрекъснато хората около себе си, поради което стават ненужно плахи и дори необщителни, когато се прибират у дома си след напрегнат работен ден или след интензивно участие в „парти“. След като се уединят за 30-ина минути обаче, те се възстановяват енергийно и са напълно готови да посрещнат подобаващо евентуално възникнали негативни ситуации.

Кои са най-самоуверените ЗОДИИ

Рибите имат изненадващо голям капацитет да усвояват енергия и е обичайно да ги видите напълно изтощени да полегнат за двадесетина минути, след което да скочат пълни с енергия. Това лесно може да предизвика у околните недоумение или да създаде впечатление за постоянна смяна на настроението.

Рибите са предпазливи към потенциални манипулатори целящи са се възползват от уникалните им духовни способности. Те са силно чувствителни към лъжите, което изисква безукорна честност при общуването с тях. Не споделяйте за случили се с вас негативни събития, а говорете открито за техните чувства.

Интимният свят на Рибите се определя от състрадателното им отношение към хората, което би могло да рефлектира върху правилната им преценка относно качествата и силата на чувствата на набелязания партньор. Той не трябва да налага своето мнение, твърдейки, че партньорката – Риба е сгрешила – просто следва да я помоли да се съобразява с неговото мнение и желания. И имайте предвид, че Рибите се стремят да се потопят в неизвестното, така че бъдете готови да възприемете гъвкав начин на живот, което означава да сте неотклонно с тях в търсенето на приключения. Защото почувствали се статични и стресирани, то бъдете сигурни, че ще ви напуснат!

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес