Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които изневеряват най-често

27 май 2021, 23:45 часа

Всички искаме стабилна връзка, нали?

Освен това се нуждаем от човек, който да може да ни разбира, да ни подкрепи в трудни ситуации и да му се доверим напълно. В крайна сметка именно върху тези признаци се изгражда щастлива и дългосрочна връзка.

Астрологията е наука, която помага на много хора, използвайки само логически методи и здрав разум. И тя може да реши проблема с изневярата.

Зодия Овен

Като представители на страстен огнен знак, Овенът често действа по инстинкт и в повечето случаи няма да може да устои на изкушението и да се въздържи от случайна връзка. Според анкета, 34 % от Овните са изневерявали или са били близо до изневяра на своята сродна душа. Червено ниво на аларма!

Зодия Телец

Телецът е сериозен и практичен. Те внимателно подхождат към избора на своята сродна душа и най-вероятно, след като започнат сериозна връзка, ще ги оценят и защитят. Това обаче не пречи на 17 % от тях понякога да се поддават на слабост и да "добавят разнообразие" към сексуалния си живот, изневерявайки на редовни партньори. Добре е…

Зодия Близнаци

Хората, родени под знака на Близнаци, предпочитат епизодични връзки и не търпят ограничения на свободата под каквато и да е форма. Изискват редовна смяна на картината и ако редовен партньор престане да ги учудва, те търсят нещо ново извън тази връзка. Според проучването почти 31 % от представителите на този знак някога са изневерявали или са обмисляли да изневеряват на половинката си.

Зодия Рак

Дълбоките, уязвими и сантиментални Раци рядко се отварят напълно за хората и още по-рядко ги пускат в живота си. Тези, които имат достатъчно късмет обаче да са близо до тях, могат да бъдат сигурни, че няма да бъдат измамени. Само 13 % от анкетираните Раци са били близо до изневяра, докато останалите остават верни на редовните си партньори.

Зодия Лъв

Лъвовете обичат драмата - с огнени, страстни връзки и импулсивни действия, които биха могли да покажат своята страст във всички цветове. Резултатът е очевиден - почти 36 % от тях някога са изневерявали. За момента това е най-високият процент в списъка!

Зодия Дева

Известни със своята лоялност и последователност, само 6 % от Девите някога са компрометирали сериозните си отношения.

Зодия Везни

Сдържаните и постоянни Везни предпочитат сериозните връзки пред непринудените. Само 7% от тази зодия някога са обмисляли възможността за интимно взаимодействие с някой, различен от техния редовен партньор.

Зодия Скорпион

Скорпионите трудно пускат някого в живота си и затова по очевидни причини е по-малко вероятно да влязат в случайни връзки. Само 9 % от тях признаха, че изневеряват на близките си.

Зодия Стрелец

Любопитни по природа, Стрелците са склонни да сменят влюбените веднага щом срещнат някого, когото смятат за по-добър. 23% от тях или вече са изневерили, или мислят да изневера.

Зодия Козирог

Независимите Козирози са по-малко склонни от останалите зодии да се установят с един партньор за цял живот. Но след като веднъж са избрали своя избраник, представителите на този знак по правило не се променят - само 11% от анкетираните мислят как да сменят половинката си.

Зодия Водолей

Дълбоките, безкомпромисни Водолеи, въпреки че обичат свободата, абсолютно не се интересуват от случайни връзки. Само 10% от представителите на този знак  са изневерявали на партньорите си.

Зодия Рак

Рибите, мечтаейки за идеала, понякога могат да оставят половинката си с разбито сърце. В повечето случаи обаче представителите на този знак не смеят да изневеряват и да се връщат към минали връзки. Само 12 % са готови да изневерят на партньора си.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес