Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Запазете и увеличете парите си: Начин да смените стария портфейл с нов

12 април 2023, 11:44 часа

Портфейлът е основна вещ, която всеки има, но рано или късно се износва и се налага да го смените. Някои не мислят как да го направят правилно и напразно. Ако портфейлът просто бъде изхвърлен, късметът и финансовият успех могат да си отидат с него.

Как да изберем правилния ден за покупка на портфейл?

За да поддържате финансов късмет, се препоръчва да смените портфейла в благоприятен ден, като използвате лунния календар.

Най-благоприятни за покупки, които влияят на финансовия успех, са четвъртият и четиринадесетият ден от лунния календар. За семейни покупки, ако решите да смените портфейлите на всички членове на семейството, десетият ден се счита за идеален. Но най-големият финансов късмет ще донесе портфейл, купен в деня на есенното равноденствие.

Изхвърлете стария портфейл, така че парите и късметът да не си отидат с него

Каква форма и цвят портфейл да изберете?

Формата и цветът на портфейла е, разбира се, въпрос на човешки вкус, тук не може да има единни препоръки. Но все пак е нужно да знаете, че според учението Фън Шуй колкото по-скъп и авторитетен изглежда един портфейл, толкова повече той привлича богатство. Това са метафизичните закони на Вселената.

За да има пари в портфейла, той трябва да е просторен и енергийно да отговаря на аурата на собственика си. Най-добрите цветове за привличане на финанси са зелено, синьо, златно и сребристо. Черният портфейл ви съдейства да се концентрирате върху работата и да контролирате по-добре парите си, докато белият ви помага да пестите пари.

Бабините поверия за мигновено забогатяване

Как да смените стария си портфейл с нов?

Ако старият ви портфейл е донесъл финансов успех, тогава е по-добре да го смените с нов според стар ритуал.

За да направите това, трябва да освободите стария портфейл от съдържанието му, да поставите новия върху него и да оставите портфейлите в това положение за една нощ. След това старият портфейл да не се хвърля, а да се ползва като талисман, който привлича пари. Може да съхранява средствата, които събирате за някакъв вид покупка.

Какво да направите със стария си портфейл?

Ако старият портфейл не е донесъл късмет, по-добре е да се отървете от него. В същото време е нежелателно да премествате нещо от него в новия. В екстремни случаи необходимите неща, например банкови карти, да се сложат в сол за няколко часа и е по-добре да похарчите парите, съхранявани в стария портфейл. Не можете да изхвърлите стария си портфейл. По-добре е да го изгорите или да го увиете в тъмна кърпа, поръсете със сол и го заровете в земята.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес