Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венера в Близнаци до 17 юни – Ето какво носи на всяка зодия

28 май 2024, 17:38 часа

Венера ни води към нови интереси, които събуждат нашето любопитство, може би дори чувство на любов.

Реклама

Престоят й в Близнаци ще е от 23 май  до 17 юни и през този период може да бъде доста вълнуващо за мнозина. Всичко се ускорява, срещи се уреждат, съобщения се разменят, а чувството за привличане се събужда от силата на интелекта и танца на думите.

Вижте още: Високо напрежение: Критични дати през ЮНИ за всяка зодия

Венера в Близнаци ни води на места, където може да се случи значима среща. Докато се разхождаме по познатите улици на квартала или пием кафе в града, някой се появява. Толкова неочаквано. И всичко започва с размяна на телефонни номера, пристигат съобщения и след това се организира среща на живо.

Можем да се срещнем с някой интересен и важен човек в коридорите на фирмата, в която работим или по време на изпит, на курс или на лекция.

При нея няма нищо бавно. Човек бързо влиза в общуването, разкрива някои подробности от личния си живот, но нищо не се задълбочава. Единственото, което има значение, е да е забавно. Интелектуална стимулация. Той/тя ме кара да се смея, говори толкова хубаво, знае толкова много за всичко, харесва ми как мисли...

Същността е в новите преживявания. Стига да не е скучно. Но повърхностно дори го приемаме.

Понякога става дума за това да си между две възможности.

Привличаме вниманието на другите с това, което говорим и пишем, понякога с това как ходим.

Имаме възможност да засилим комуникативните си умения. По-свободно да кажем, да представим на другите това, което е важно за нас.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024

При дълги връзки и бракове е важно да се обърне повече внимание на качеството на комуникацията. Какво си казваме и чуваме ли другата страна? Пътуването като двойка може да има лечебен ефект върху връзката.

Ползите идват от учене, по-кратки пътувания, общуване и по-активен начин на живот.

Предизвикателствата са в нетърпението, повърхностността, прескачането от една тема на друга, липсата на фокус върху същественото.

И веднага щом влезе в Близнаци, Венера ще направи контакт с Плутон. Много силен и мощен аспект, който помага за дълбока трансформация и лекува нашите взаимоотношения, включително финанси. Имаме повече решителност да се изправим срещу тези по-неприятни преживявания и вътрешни блокажи и да се отпуснем и да се отдадем на по-интензивни емоционални преживявания.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес