Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В никакъв случай не правете ТОВА на 27 юни, за да НЕ ви сполети лош късмет преди края на месеца

25 юни 2024, 20:35 часа

Много хора могат несъзнателно да си навлекат нещастие. Вижте на какво трябва да обърнете внимание на 27 юни, за да избегнете неприятности.

Реклама

Оказва се, че този един на пръв поглед невинен жест може да развали много неща и дори да ни създаде сериозни проблеми. Разберете за какво става дума, за да не се изненадате от нещастието.

В никакъв случай не правете това на 27 юни

Още: Черен турмалин - носенето на този камък предпазва от негативна енергия

На 27 юни трябва да сте особено внимателни, защото денят има силни енергийни флуктуации и извършването на едно действие в неподходящ момент може да ни струва много. Затова на този ден в никакъв случай не трябва да търкате лявото си око с лявата ръка, защото:

лявата ръка се идентифицира с нечисти сили и отрицателна енергия,

лявото око се използва за правене на магии и злото око.

Както виждате, лявата ръка и лявото око в комбинация с нестабилно енергийно ниво не предвещават нищо добро. Следователно в този случай е по-добре да играете на сигурно, отколкото съзнателно да се излагате на потенциални проблеми.

Още: На 26 юни направете ТОВА, за да се освободите от всичко, което ви блокира в живота

Доказани начини за справяне с лошия късмет

Няма съмнение, че проблемите и другите нещастия се появяват, когато най-малко ги очаквате. Отрицателната енергия често е причината за това състояние на нещата. Ето защо винаги си струва да имате доказани трикове за справяне с проблемите. Нека помним, че бялата магия не отнема отговорността за нашите думи и действия. Въпреки това, в много случаи може да бъде изключително полезна да имате няколко ритуала за „спешни случаи“.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес