Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трябва ли да се ожените на красива дата 12.12.2024 г?

25 октомври 2024, 15:30 часа

Много младоженци искат да изберат красива дата, която ще бъде лесна за запомняне, а 12/12/2024 може да привлече вниманието на тези, които търсят нещо специално за своя голям ден. Но дали е добре да изберете тази конкретна дата за брак?

 

Пет точки за този съюз

Още: Честито! Бритни Спиърс се ожени за себе си (ВИДЕО)

Младоженците често търсят защита и покровителство от висшите сили, защото бракът е една от най-важните стъпки в живота, без която продължаването напред може да бъде изключително трудно. 

Датата 12.12.2024 г. обаче може да се отнесе към тези, които предпочитат щастливите съюзи, макар и с резерви. От гледна точка на нумерологията е необходимо да се съберат всички цифри на датата, докато се получи едноцифрено число. Така се оказва, че нумерологичната стойност на 12.12.2024 г. е пет. 

 

Нумерологията третира петицата с повече уважение, отколкото ентусиазъм.

Още: Участничка от "Фермата" се омъжи. Вижте коя (СНИМКИ)

За да получите числото пет, трябва да съберете четно цяло число с нечетно: 1 плюс 4 или 2 плюс 3, където три е символ на стабилност и твърдост, а две е символ на разделение, двойственост. Питагорейците, пионерите на нумерологията, мразели двойката, която смятаха за числото на смъртта. Те не изпитвали никаква любов и към четворката, смятайки я за празно число и напълно безсмислено. Следователно те също се опитали да игнорират петицата, невинната „дъщеря“ на тези числа. От една страна, петте равновесия, привеждат тройката и двойката в състояние на идеален баланс, от друга страна, тя е тяхна производна, съчетаваща както плюсовете, така и минусите им.

 

Истинско число на хармонията

Пет е число, което обединява деня и нощта, доброто и злото, двете страни на съществуването. Може да се счита за числото на истинската хармония. Въпреки това, двойките, които се женят на тази дата, ще бъдат щастливи само ако чувствата им са искрени.

Още: Популярна журналистка се омъжи. Вижте коя (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ако обаче петицата не води до хармония, тя само я удостоверява, както същата тази оценка в училище. В сферата на любовта и семейните отношения петицата ще покровителства само тези, чиито чувства са хармонични от самото начало. Само истински обичащи хора, които са готови на компромиси, изслушват се, уважават и ценят, ще намерят щастието си в брак, сключен в деня на числото пет.

Ако има двойно дъно в отношенията между влюбените, а също и ако те не изпитват истинска любов - такъв брак, за съжаление, няма да бъде толкова дълъг, колкото биха искали младоженците. Нека всеки, който обмисля да се ожени на 12 декември 2024 г., да преразгледа и оцени своя избор. Ако вътрешният глас може честно и искрено да даде „ДА” на съюза на две сърца, тогава Вселената ще се съгласи с тази оценка. А ако не, тогава има смисъл да работим върху връзката. В крайна сметка, дори и след работа над грешките можете да получите „отлична“ оценка.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес