Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Три практики за привличане на късмет, любов и пари през втората половина на 2023 г.

25 юни 2023, 21:57 часа

Юни вече е наполовина, което означава, че е време да обобщим резултатите от първата половина на годината и да внесем нови положителни събития в живота. До края на 2023 г. простите практики ще ви помогнат да спечелите късмет, щастие, любов и материално благополучие.

Простите ритуали ще внесат положителни промени в живота, които можете да извършите сами и без много затруднения. Основното е да вярвате в себе си и да не се съмнявате в успеха си. Препоръчва се използването на три практики за късмет, любов и материално благополучие до края на 2023 г.

Кои са трите зодии, които имат шанс да станат богати до края на тази година?

Практиката за привличане на любов през 2023 г

Ще бъде по-лесно да намерите щастието на взаимната любов, ако донесете полски букет и го поставите в спалнята. На перваза на прозореца след залез слънце запалете червена свещ и кажете:

„Понякога като горещо лято привличам любовта, запалвам огън в гърдите си. Полските цветя към слънцето достигат, любовта от човек на човек се държи на нишка. Както свещта гори ярко, така и любовта към мен лети на криле.“

Свещта се пали три дни подред за няколко минути, така че светлината да се вижда от прозореца. Букетът се променя, докато избледнява и не забравяйте да украсите къщата със свежи цветя.

Как да съберем пари до края на 2023 г.?

На масата се поставят пресни плодове, а под фруктиерата се поставят три лъскави монети. След като плодът бъде изяден, една монета се вади и се слагаше под изтривалката. Щом и трите монети се озоват под изтривалката, те се слагат върху нея и се казва:

„Парите влизат в къщата, животът е сладък и гладък. Колко плодове ще има в къщата през лятото, колко плодове ще бъдат купени, колко пари ще бъдат похарчени - всичко се връща стократно.

Монетите се оставят да лежат за ден, след което се прехвърлят в торба и се слагат на уединено място.

Летни суеверия, които ще привлекат късмет, пари и любов

Привличане на късмет

Привличането на късмет не е трудно, ако намрите четирилистна детелина и я донесете у дома. Листата се изправят внимателно и се заливат със зелен восък за свещи, като се казва:

„Щастието и късмета ще запечатам, на никого няма да го дам. Привличам късмет със зелена свещ, печеля финанси, не знам повече провали.

Восъкът се оставя да се втвърди и след това талисманът се прибира внимателно на уединено място. Ще имате късмет до следващата година.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес