Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ще са НАЙ-ОПАСНИТЕ дни през ноември – ПАЗЕТЕ СЕ!

01 ноември 2021, 19:03 часа

Всеки месец си има своите и добри, и лоши дни. През лошите трябва наистина да сте много внимателни, защото иначе можете да си навлечете сериозни неприятности. Преди да започнете да планирате бъдещите си планове, разберете кои ще са най-неблагоприятните дни от месец ноември.

Реклама

Ето ги и тях:

8 ноември – Нарастваща Луна в Козирог

Когато Луната започне да расте в Козирог, това почти винаги говори за нещо лошо. Денят няма да е благоприятен за никакъв вид активности. Не е препоръчително да се пътува на дълги разстояния, както и да влизате в спорове и пререкания с други хора.

10 ноември – Меркурий в съвпада с Марс

Когато тези две планети съвпадат, винаги става въпрос за нещо неприятно. Този ден е един от най-лошите в месеца, затова много трябва да внимавате. Повечето хора ще се чувстват нервни и избухливи, дори онези, които по принцип са спокойни. Не е препоръчително да правите инвестиции.

Месечен хороскоп за ноември 2021 година

19 ноември – Лунно затъмнение в Телец

Макар това затъмнение да е едно от най-малко опасните, астролозите определят деня като негативен. Не се надявайте на добри дела от хората, които са покрай вас. Енергията няма да е положителна. Според астролозите на 19 ноември в никакъв случай не бива да взимате необмислени решения.

29 ноември – Меркурий и Слънцето в съвпад

На този ден опасностите ще грозят най-вече емоциите и чувствата. Хората ще бъдат по-малко щедри, отколкото по принцип. Ще им липсва и самочувствие. Креативността ще ги напусне.

30 ноември – Намаляваща Луна във Везни

На 30 ноември човек ще усеща вътрешна дисхармония. Хората няма да са позитивни, нито добронамерени. За предпочитане е този ден да го прекарате в уединение.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес