Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Tези 5 цвята ще са хит в модата през есента на 2024

21 август 2024, 15:45 часа

Есента на 2024 г. носи цветова палитра, която излъчва топлина, елегантност и съвременен стил . Докато природата бавно се оттегля в кафяви и златисти тонове, светът на модата ни вдъхновява да се обърнем към нюанси, които ще подчертаят нашата индивидуалност и ще внесат свежест в сезонните тоалети.

Вижте още: 4 чифта обувки, които внезапно се върнаха на мода през 2024 г.

Представяме ви преглед на пет цвята , които ще бележат идващата есен.

1. Наситено бордо

Бордото вече е добре познато като есенна класика, но тази година придобива ново измерение. Наситените нюанси на бордото внасят нотка лукс и изтънченост във всяка комбинация, независимо дали става въпрос за палта, чанти или обувки. Идеално е за тези, които искат да направят силно впечатление, като същевременно останат верни на традиционната есенна палитра.

2. Маслинено зелено

Цвят, който бавно, но сигурно се завръща под светлините на прожекторите. Този неутрален, но изключително ефектен, идеално се съчетава с по-топлите тонове на есента, като кафяво и златно. Можете да го носите под формата на военни якета, пуловери, палта или дори поли, защото осигурява усещане за комфорт и стабилност, като в същото време излъчва увереност.

3. Бежово

Този цвят е истински хит тази есен за тези, които предпочитат неутралните тонове , но искат нещо различно от класическото бяло. Този цвят се съчетава добре с многослойни комбинации и изглежда особено добре в комбинация с наситени кафяви и бордо тонове. Идеален е и за едноцветни тоалети.

Вижте още: 5 модерни цвята коса, които ще са хит през есенния сезон

4. Кралско синьо

За тези, които искат да се откроят и да освежат есенния си гардероб, кралското синьо е правилният избор. Този интензивен, почти неонов нюанс на синьото внася доза енергия и модерност и се съчетава идеално с неутрални цветове бяло и бежово и разбира се сиво и черно. Осмелете се и го включете в гардероба си чрез палта, якета или дори модни аксесоари като чанти.

5. Синапено жълто

Топлият, землист нюанс е перфектен за есенните дни и внася бодрост във всяка визия. Можете да го комбинирате с маслинено зелено или бордо за изискана визия или да го носите като доминиращ цвят върху големи пуловери или палта.

Есен 2024 е сезонът на цветовете, които носят комбинация от класически тонове и модерни освежения. Независимо от вашия стил, тези цветове са перфектни за всякакви поводи, от спокойни ежедневни комбинации до бляскави вечери навън.

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес