Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвети за паричния лунен календар за всички дни на октомври 2024 г

01 октомври 2024, 16:15 часа

Октомври 2024 г. обещава да бъде интересен и важен месец за финансите и астролозите съветват да следите внимателно влиянието на Луната върху паричните въпроси. Лунните фази могат да окажат значително влияние върху нашия финансов късмет, така че е полезно да разберем кога да вземем важни решения и кои дни са най-подходящи за активни финансови дейности.

Паричен лунен календар за октомври 2024 г

1 октомври: Месецът започва при намаляваща Луна в Дева. Времето е подходящо за работа и повишаване на мотивацията. Хората с амбиция имат шанс да печелят пари.

Още: Дните от седмицата, в които НЕ трябва да давате пари назаем, за да не останете без късмет

2, 3, 4 октомври: Тези дни ще има новолуние във Везни и слънчево затъмнение. Това е опасно време за финансови решения, но нарастващата Луна във Везни ще донесе късмет. Тези дни са идеални за вземане на важни решения и има голяма вероятност за печалба.

5 и 6 октомври: Нарастващата Луна в Скорпион не е благоприятна за бизнес пътувания. Това обаче е подходящо време за планиране и документация.

7, 8, 9 октомври: Луната в Стрелец създава благоприятни условия за юристите и тези, занимаващи се с услуги. Това е времето за търговия и купуване на употребявани стоки.

10, 11 октомври: Луната в Козирог може да донесе проблеми с паметта и вниманието. Тези дни трябва да избягвате необмислени решения, за да не загубите пари.

Още: Кои 3 зодии ще станат богати през ОКТОМВИ?

12 и 13 октомври: Нарастващата Луна във Водолей носи финансов успех на тези, които се занимават с творчески сфери. Това е страхотно време за покупки от всякакъв мащаб.

14, 15 октомври: Луна в Риби – неблагоприятни дни за активна работа и големи покупки. Тези дни е по-добре да избягвате кандидатстване за заеми и обмяна на валута.

16 и 17 октомври: Луната в Овен изисква внимание, тъй като околните могат да прибегнат до хитрост. На 17 октомври, денят на Пълнолунието, трябва да сте особено внимателни при покупки и сделки.

18 и 19 октомври: Намаляваща Луна в Телец обещава късмет за тези, чиято работа е свързана с общуване. Това са благоприятни дни за консултанти, продавачи и учители.

Още: Не щат ни богаство, ни пари - но тези зодии винаги ги имат

20, 21, 22 октомври: Тези дни са идеални за работа и бизнес. Намаляващата Луна в Близнаци е време за освобождаване от парични проблеми и за интервюта.

23 и 24 октомври: Луната в Рак създава отлични условия за финансова дейност и управление на персонала. Това е моментът за делегиране на правомощия на високи позиции.

25 и 26 октомври: Намаляващата Луна в Лъв може да предизвика съмнения и притеснения. Важно е да не се отказвате от мечтите си, за да не съжалявате по-късно.

27, 28 октомври: Тези дни ще донесат финансов успех и благоприятни условия за командировки. Намаляваща Луна в Дева е подходяща както за работа, така и за почивка.

29, 30, 31 октомври: Октомври ще завърши с положителна нотка: намаляващата Луна във Везни ще помогне за разрешаването на финансови проблеми. Това е подходящо време за умерена търговия и купуване на подаръци за близки.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес