Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скрита камера с български фризьор стана абсолютен хит в Англия (ВИДЕО)

30 декември 2021, 09:51 часа

Джордж Феърбрас отива да се подстриже в салона на българина Тей Бисеров в Сейнт Неотс, Кеймбриджшир, по-рано тази година, без да забележи, че го снимат тайно.

Тей - който се преместил в Сейнт Неотс от Пловдив, преди шест години - планирал да напръска прекомерно студента с вода и да запише реакцията му, пише LadBible

Във видеото може да се види как 19-годишният Джордж седи с изпънато лице, докато водата се излива по него в продължение на повече от 30 секунди.

25-годишният българин разказва: „Той беше истински британец, за да каже нещо. Твърде учтив. Дори не ме погледна, за да осъществи контакт с очите и да види какво се случва. Очаквах да каже нещо и докато го пръсках, мислех, че всеки момент ще получа реакция, но нямаше такава. Когато забелязах това, си помислих, че ще продължа още малко. Имаше момент, в който не можех да сдържа смеха си и двамата започнахме да се смеем."

Трябваше да спра в един момент, иначе той щеше да се удави. Беше смешно, защото никога не съм мислил, че ще си държи устата затворена.“

Той добавя: „Ако бях аз, щях да скоча от стола и да превъртя, питайки: „Какво правиш, приятелю, да не ме къпеш?"

Джордж и семейството му идват редовно и реших да го пробвам върху него, за да видя как ще реагира. Той е тих човек и обикновено не казва много, така че си помислих: „Ти си човекът."

За щастие Джордж успя да види смешната страна на това и все още посещава бръснарницата на Тей редовно - въпреки че в днешно време е малко по-предпазлив.

„Дори не забелязах, че нещо се случва. Той беше много умел в начина, по който въртеше стола. Изобщо не забелязах камерата. Усещах водата на челото си, след което започна да капе надолу. Предполагам, че в началото бях твърде учтив, за да кажа нещо и не забелязах веднага какво прави той. Започнах да се смея в края, защото просто не можех да се сдържа. Тогава осъзнах, че съм бил абсолютно измамен.“, коментира смешната случка Джордж.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес