Шестте зодии, които имат проблем с доверието

9132
Шестте зодии, които имат проблем с доверието
Снимка: iStock/Guliver

Липсата на доверия - към родителите, които са те заблуждавали за това, че съществува Дядо Коледа, до партньора, който ти е изневерил - всички страдаме от него. Едно обаче успяват по-добре да го подтиснат от други. Може да ги наречем оптимисти или пък такива, които вярват безнадеждно в доброто у хората. Други пък въобще не могат да се доверяват и са мнителни във всяка една ежедневна случка. Това са тези хора, които от страх да не ги наранят, не започват нова връзка. Те не дават за нищо на света пари на заем, защото не са им ги връщали. Песимисти ли сте?

Отговорът на този въпрос sthe оставим на вас да си отговорите. Ние само ще ви покажем най-недоверчивите зодии. Но не съдим, нито пък казваме кой грешат с мнението си или не. Все пак - всеки има право само да избира от коя страна да бъде,дали оптимист или песимист.

Кое е по-важно в една връзка: Доверието или любовта?

Силни са думите на Уолтър Андерсън: „Никога не сме толкова уязвими, колкото когато се доверяваме на някого — но парадоксалн...

Представяме ви най-песимистичните зодии в текста по-долу:

Рак

Би дала абсолютно всичко, за да отговорят на твоята любов. Точно заради това, колкото и да бъдеш недоверчива, продължаваш все пак да се опитваш да вярваш на хората. При всяко начало на нова връзка, се бориш със самата себе си - дали да се довериш или не. Една част от теб е развълнувана да разбере какво би ти донесло бъдещето и вярваш искрено, че всичко ще бъде наред. Но другата част е мнителна и убедена, че едно ново начинание би завършило катастрофално.

Дева

Околните смятат, че си уверена в собствената си коя. Абсолютна истина е, че имаш отвратителен навик постоянно да се сравняваш с другите. Когато си заинтересувана от някого, гледаш винаги какво предлага твоята конкуренция /или това, което поне смяташ за конкуренция/. Тревогите ти са непрекъснати, че някой друг ще вземе обекта на твойте желания. Трудно се чувстваш удобно в нова връзка, защото постоянно броиш дните до края ѝ.

Как да си върнеш доверието след изневяра

В подобна ситуация е по-добре да се изправите лице в лице със своя партньор. Неминуемо, след предателство в една връзка и по-конкретно...

Водолей

Да, със сигурност имаш проблеми с доверието и не се притесняваш да си го признаеш. Постоянно казваш на своя партньор какво чувстваш и колко много се съмняваш. Когато ревността те "удари", спокойно сядаш и правиш един напълно зрял разговор за случващото се. Не искаш твоето недоверие да попречи на любовния ти живот и за оформянето на щастлива и здравословна връзка.

Козирог

Създаваш впечатлението, че си успешен човек, който добре знае какво прави със себе си. Все едно нищо не може да те уплаши. Преструваш се, че е нормално да живееш без любов. Определено си добра в заблудите! Реалността е различна обаче. Постоянно си заета, започваш все нови и нови начинания, ставаш работохолик, но защо? За да избягаш от проблемите с доверието, нали? Дори не си го признаваш. Дори и пред себе си!

Овен

Четири начина да върнем доверието във връзката

Доверие се гради трудно и с много усилия, но се пропуква за един миг. Различни са факторите да изгубим вяра в любимия човек – нап...

И преди си наранявана и успяваш да се справиш с травмата, като се затваряш в самата себе си. Твоите действия стават лишени от всякакви emoziи. И започваш хитро да се преструваш, че нямаш никакви чувства, защото това е твоят защитен механизъм. Перспективата да бъдеш наранена отново направо те ужасява и не позволяваш да те бъде грижа за когото и да било (или поне не искаш да си признаеш). 

Скорпион

Понякога изглеждаш забавна и безгрижна. Сякаш за теб няма интерес да се спреш на едно място и да се установиш с Единствения. Правиш това, защото искаш това парти да продължи безкрайно дълго, с цел да избегнеш сериозно обвързване. Никак не ти се разправя с последствията, които да в следствие на това да си дадеш сърцето на някого. Не искаш абсолютно никой да притежава сила да успее да те нарани. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...