Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само за мъже: 3 аксесоара за топ плажна визия

14 август 2024, 09:49 часа

Формулата на лятната визия е лесно постижима, когато разполагате с точните аксесоари

Няма да се изненадате да разберете, че доста от представителите на силния пол държат на своята изтънчена и стилна визия. Да, мъжете са суетни, ако и някои да са склонни да отричат това. Освен облеклото, правилно подбраните аксесоари също имат своята роля при постигането на крайния ефект на аутфита.

Смело може да включим три елемента за лятото, без които няма как да акцентирате върху характера и предпочитанията си: мъжки гердани с кръстове, слънчеви очила с кехлибарен цвят стъкла, колан от текстилна ярка материя.

Мъжки гердани с кръстове

Мъжките гердани с висящ кръст често са изработени ръчно, с подредени естествени полускъпоценни камъни или изкуствени заместители, които също стоят атрактивно.

С тях може да промените напълно визията си, за да разнообразите ежедневието си, а по пътя към плажа с ленена риза и панталони, може да се чувствате в перфектна форма и да се наслаждавате на морето с необходимата доза самочувствие.

Слънчеви очила

Черното е класика, но лятото ви призовава да тествате очарованието на кехлибарените стъкла. Омекотената слънчева светлина за зрението и приятното сливане с летния тен на лицето – що се отнася до визуалната страна, създават дискретно и същевременно интересно излъчване.

Съобразете с индивидуалния си стил по отношение на формата, и след това винаги може с лекота да ги съчетаете и с лятното си облекло.

Колан в ярки тонове

Докато още сме в отпускарски режим, не ви се налага да избирате колан за бизнес и официални срещи. Позволете си волности и допуснете ярките цветове в гардероба си. Гамата може да е според предпочитанията ви, да пасва на останалите детайли от дрехите ви, или да бъде в контраст.

Ако находките са няколко, ще имате на разположение различни десени за създаване на цялостната ви визия. Не пропускайте да обърнете внимание на размера и на качествената материя на колана, който може да е снабден с изчистена или по-впечатляваща катарама.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес