Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С какво е най-алтернативна всяка зодия?

17 май 2021, 14:55 часа

Всяка зодия има по нещо странно, което е алтернативно за всички останали.

Нека видим какво е то: 

1. Риби: Най-красивата зодия

Знакът Риби е най-красивият поради тяхната креативност и състрадание към другите. Докато Водолеят носи тези обувки добре, никой не изглежда по-добре без обувки от жената Риби. Хубави крака и пръсти - голямата награда на фетишиста на краката. Те също имат прекрасни очи!

2. Дева: Най-очарователната зодия

Девата има начин с думи, които ги правят най-очарователни за околните, което ги прави естествено привлекателни. Тя е момичето в бикини с най-доброто коремче на плажа. Ако пъпа може да се счита за хубав, тогава Дева има избрания бутон.

3. Лъв: Най-сърдечната зодия

Лъв управлява сърцето и сърцето се намира в гърдите. И това означава, че някои от най-красивите гърди наоколо могат да бъдат намерени на жена Лъв. Ако обичате гърдите, ще намерите най-красивите, които можете да си представите на жената Лъв. Самочувствието им също повишава доста нивото им.

4. Овен: Най-смелата зодия

Тъй като Овенът управлява главата, най-вероятно ще видите пълноценна, приятна прелест тук, във всички функции. Тя е една от най-красивите зодии. Силната вежда ще загатва за интелигентност, а яростта прави жената Овен едновременно хубава и силна на вид.

5. Везни: Най-деликатната зодия

Везните имат нежна красота за тях с тяхната справедливост и дипломатичен характер. За физическа красота ще искате да гледате как жена Везни се отдалечава, защото бебето се е върнало - и аз буквално имам предвид „обратно“. Везните управляват бъбреците и от гледна точка на прецизността ще откриете, че тя има гръб, който ще искате да масажирате с часове.

6. Телец: Най-скритата зодия

Телецът е скрита красавица. Личностните им черти на нежност и чувственост са нещо, което човек трябва да изкопае, за да разкрие личността си. Ще искате да целунете врата на жената Телец, защото тя е тази с красивото гърло. Начинът, по който тя обръща глава или повдига брадичката си - това е достатъчно, за да подлуди човек заради неговата прелест.

7. Стрелец: Най-поразителната зодия

Спонтанността на Стрелец е нещо, което е едновременно забавно и привлекателно. Има крака, знае как да ги използва. Стрелецът е известен с великолепните си бедра и подобно на чистокръвния кон, с който се сравнява нейният знак, ще искате да заложите на ранчото, че те са още по-хубави, увити около главата ви.

8. Близнаци: Най-гъвкавата зодия

Независимо дали тя просто се разхожда по улицата или плува, ще забележите ръцете на жената Близнаци. Обикновено една от атрактивните й черти е нещо много красиво в ръцете и мускулатурата. Близнаците също са супер адаптивни, което прави този знак още по-привлекателен с нейната нагласа „върви по течението“.

9. Скорпион: Най-секси зодия

Решителността и самоувереността на Скорпиона правят тази зодия секси микс. Тези дами са най-привлекателната зодия и са придирчиви към гащи. Ако някога ще има това, което бихте нарекли „красива вагина“, дамите Скорпиони имат най-красивите.

10. Рак: Най-прекрасната зодия

Жената Рак е най-верният човек, когото някога ще срещнете. Вероятно най-красивите ръце на зодиака принадлежат на жената Рак. Ще искате да ги докоснете, да им се възхитите и да ги поставите върху собственото си тяло.

11. Козирог: Най-фината зодия

Докато Стрелец държи първо място за красиви бедра, Козирогът е победителят в състезанието за крака. Дългите, тесни крака са това, което прави Козирога физически привлекателен, защото никой не ги парадира по-добре или по-хубав от нашата дама Козирог. Но най-атрактивната им черта е амбициозността им.

12. Водолей: Зодия с ниша на красотата

Не всички са благословени с красиви глезени, но Водолеите са. Известни като модели на обувки на Зодиака, тези дами се хвалят с много красиви глезени и изглеждат страхотно в поли и рокли. Водолеят е ниша на красотата, тъй като най-атрактивната им черта е амбициозната им визия, както за тяхното бъдеще, така и за бъдещето на обществото.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес