Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разберете каква ВЕЩИЦА сте според вашата ЗОДИЯ

09 октомври 2021, 06:18 часа

Скоро наближава 31 октомври – Хелоуин. На този ден хората се маскират и скриват истинската си същност. В тази връзка ние решихме да ви изненадаме с една доста интересна статия, в която да ви споделим малко повече информация за това каква астрална вещица сте според зодията си.

3 зодии жени с екстрасензорни способности

Ето ги и тях:

Овен – опасна вещица;

Да, представителите на зодията са доста опасни вещици. Дори самите те не знаят до къде може да се разпростре силата им. За предпочитане е да не срещате такава вещица, защото не ще можете да се измъкнете от лапите й.

Телец – практична вещица;

За разлика от Овните, Телците са с доста по-мек нрав. Техният най-добър приятел е черната котка. Те са способни да направят и много добрини. Единственото, което не бива да правите, е да им пресичате пътя и да саботирате плановете им.

Близнаци – любопитна вещица;

Тази вещица не можем да кажем, че причинява злини. По-скоро нейната мисия е да експериментира със заклинания и магии.

Рак – вещица сноб;

Една от най-ненавижданите вещици, защото кара всички останали да се чувстват нищожни. Тя има една единствена дарба и това е нейната прозорливост.

Лъв – арогантна вещица;

Тези вещици са истински странни. Те искат всичко да е под техен контрол. Да не говорим, че за тях редът е нещото, на което отдават най-голямо значение.

Дева – образована вещица;

За нея книгите са най-важното нещо. Всяка една магия, която прави, е свързана с книгите.

Везни – очарователна вещица;

Тя не притежава завидни сили, но пък за сметка на това умее да впечатлява околните със своята красота и чар. Тя е привърженик на партитата и забавленията.

Скорпион – подла вещица;

С нея категорично не ви препоръчваме да имате взимане – даване. Тя никога не би ви помогнала, освен, ако няма полза от всичко това. Обича да прави подли неща и злини.

Стрелец – позитивна вещица;

Тя никога няма да навреди на никой. За нея магията е забавление и нищо повече.

Козирог – безмилостна вещица;

Това е най-уверената вещица. Винаги изглежда ослепително – елегантна и безупречна. Ако някой я предизвика да го проклине, то този някой никога повече няма да бъде щастлив.

Водолей – безразсъдна вещица;

В нея няма нищо лошо, тя просто е наивна и безразсъдна. В готовност е да постигне целта си на всяка цена. Способна е да прекоси океани и морета, но няма да се откаже от започнатото. Не мисли, а само действа.

Риби – весела вещица.

Тя се забавлява много, докато прави магии, но е и много чувствителна. Най-големият й недостатък е, че не вярва особено в себе си.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес