Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Правило „777“ ще укрепи отношенията ви и ще възроди предишната страст

25 юли 2024, 21:32 часа

Няма значение колко време сте заедно - по-малко от година или двадесет години. В отношенията винаги има кризи, но всичко може да бъде преодоляно, ако знаете определени тактики за сближаване.

Във всяка връзка, особено в дългия брак, рано или късно настъпва сериозен срив: мъжът и жената започват да се карат, спират да се гледат очи в очи и прекарват по-малко време заедно. Някои дори решават да живеят отделно, за да разберат себе си и чувствата си.

Всяка криза обаче може да бъде успешно преодоляна, твърдят психолози. За това има златно правило „777“. Това не само ще укрепи връзката, но и ще възроди старата страст.

Няколко признака, че вашата връзка ще има УСПЕХ

Твърде често двойките се разделят, защото не обръщат внимание на малките неща. Хората също не се свързват емоционално, което е изключително важно в една връзка. И правилото на трите седмици просто помага да се събуди любовта и нежността.

На всеки седем дни трябва да ходите на среща. Това е първата важна точка. Въпреки работата, децата и други неща, веднъж седмично вие и половинката ви трябва да отидете някъде заедно. Това може да е ресторант или кино, или усвояване на ново хоби. Опитвали ли сте някога да стреляте заедно на стрелбище или да направите чаша на грънчарско колело?

На всеки седем седмици вие и половинката ви трябва да прекарате една вечер заедно. Вариантът да отидете на вила с приятели или да посетите роднини с деца не е подходящ. Точно както при срещата, трябва да сте само двамата. Винаги можете да наемете хотелска стая или да отидете на мини-пътуване, дори ако е в съседен град.

Какво включва перфектната връзка?

На всеки седем месеца вие и вашият партньор трябва да си вземете романтична ваканция. Тук ще отнеме повече време от една нощ. Ако вашият бизнес и бюджет не ви позволяват да отделите седмица край морето, винаги можете да намерите алтернатива. Например отидете в гората с палатка, посетете селски СПА център, където ще има басейн, сауна и вкусна закуска.

Важно: можете да адаптирате правилото „777“ към всеки удобен за вас формат. Това може да бъде „555“ или „888“, основното е да се придържате стриктно към тази тактика. Времето заедно позволява на мъжа и жената да укрепят емоционалната си връзка, а новите преживявания ще добавят положителни емоции.

Някои може да твърдят, че подобни правила отнемат романтиката и спонтанността на връзката. Въпреки това, веднага щом свикнете да следвате този алгоритъм, времето заедно ще стане естествено за вас, ще забравите за броенето на дни и седмици. Основното е да тръгнем по пътя на сближаване един с друг.

Психолозите препоръчват да отделяте време веднъж месечно, за да зададете три въпроса на партньора си. Това е необходимо, за да „синхронизирате часовниците“ и да разберете дали връзката ви се развива в правилната посока.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес