Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По този начин домът ви ще блести от чистота!

19 юли 2021, 18:55 часа

Живеем във времена, в които все повече мъже и жени си делят домашните задължения и работата. Това се превръща в предизвикателство за всички да го правят хем по-бързо, но и по-ефикасно от предишния път.

Чудим се дълго време кой препарат да изберем и върху каква повърхност да го използваме, а в същото време не ни се харчат много пари за препарати.

Ето обаче три основни правила, които да спазваме, ако искаме дома ни да е добре почистен и подреден.

Белият оцет – незаменим помощник в почистването

1. Използвайте качествени препарати

Освен ако нямате сигурни и доказани домашни рецепти за почистващи препарати, не се стискайте в магазина и избирайте по-качественото. То гарантира не само добро почистване и запазване на повърхностите, но и по-малко отровни изпарения.

2. Почиствайте често

Набележете си дни в седмицата и месеца и нека те задължително бъдат за почистване. Не е задължително всичко да бъде наведнъж разбира се, но е важна дисциплината на почистване и честотата, с която го правите. Истината е, че това ще повлияе на целия ви живот не само на вида на дома ви.

БЕЗУПРЕЧНО почистване на килима с този разтвор

3. Антисептичните средства и лаковете

Използвайте тези неща, за да пазите дома си чист по-дълго време. Антисептиците отблъскват прахта и са перфектни за телевизори, конзоли, компютри и екрани, а лакът предпазва повърхностите чисти за страшно дълъг период от време.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес