Пет астрологически двойки, които се карат постоянно, но имат страстна връзка

5753
Пет астрологически двойки, които се карат постоянно, но имат страстна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Време е отново да видим любовните терзания на зодиите през гледната точка на астрологията.

Вижте кои са: 

Три начина да задълбочим дълготрайните си връзки

Много хора търсят начин да задълбочат дълготрайните си връзки. Ето няколко полезни съвета как да задълбочите връзката си: 1. Изберете...

1. Овен + Лъв 

Това е двойна любовна връзка с огнен знак. Двойката Овен и Лъв е най-добрата. Тези два огнени знака са страстен екип, но не без справедливия дял на разгорещените спорове. И двата знака намират комфорт в битките, тъй като това означава, че са готови да решат нещата, за да бъдат заедно. Те обичат факта, че и двамата са честни и верни, дори и да не са съгласни. В разгара на момента импулсивният Овен или арогантният Лъв ще изригне огън по думите им. Нито един от знаците не се сдържа в спор. Но нито един от двата знака не крие злоба. След като вулканът изригне, двойката ще се върне в нормалното си състояние на непрекъснат стремеж към растеж заедно. Страстта между тези двама е трудна за пропускане.  

2. Телец + Скорпион 

Когато тези знаци се сблъскат, това е торнадо от емоции и секс и борба, но по добър начин! Почти невъзможно е Телец и Скорпион да поддържат платонична връзка, защото те са толкова сексуално подобни. Но и това не е толкова просто. Но противоположностите също могат да бъдат трудни и могат да доведат до много проблеми, които потенциално могат да се превърнат в битки. Скорпионът е знак за промяна, докато Телецът обича стабилността. Телецът се отваря бавно, което може да събуди подозрителния характер на Скорпиона. 

3. Рак + Козирог 

Как да поддържаме връзката си с пет лесни стъпки

Подобно на много хора, вие искате да поддържате връзката си щастлива, но всъщност не сте сигурни какво да правите. Да научите как да по...

И двамата имат вродено желание за стабилност и дълбока любовна връзка. Раците и Козирозите са най-малко емоционалните знаци в зодиака, които могат да причинят много проблеми, защото и двамата тайно жадуват за силна емоционална връзка. Това в крайна сметка кара всеки да има високи очаквания за връзка, които не си позволяват взаимно, което може да започне битка привидно от нищото. Те трябва да се чувстват желани и след като намерят партньор, който им дава емоционална стабилност, те ще се ангажират извън границите. Тези знаци са малко объркващи като партньори, но липсата им на емоционална изява им дава усещане за емоционална връзка.

4. Близнаци + Везни 

И Близнаците, и Везните са въздушни знаци, които създават перфектно съвпадение в любовта. Близнаците и Везните се допълват изключително добре и основният им фокус в една връзка е да растат като двойка. Близнаците са много непоследователни, променят мнението си на стотинка, докато Везните са стабилни и балансират несъответствието. Но това също оставя много място за разногласия. И двамата са склонни да нямат чувствителност към другите, което води до жестоки битки. Те казват това, което мислят и вярват, че тяхното мнение е единственото, което има значение.

5. Стрелец + Риби 

Те са различни един от друг и това може да създаде проблеми. Върховете са толкова удивителни, че ако успеят да преодолеят различията си, струва си. Тези знаци са свързани с това да се наслаждавате на живота и да го живеете пълноценно. Те се свързват на страхотно ниво, когато не са заети да се борят за общи интереси, за които имат различни мнения. Признаците са много сходни, когато става въпрос за лични интереси и любов към приключенията. Но те често се блъскат в ангажираност и емоционални нужди. Рибите може да искат повече, отколкото Стрелецът може да даде. Всеки има различно мнение относно това, което прави щастливата връзка. И Стрелец, и Риби ще се бият до смърт, въпреки че Рибите ще дават от време на време. Ако успеят да намерят щастлива среда, тази връзка ще бъде сложна, но с искри.

Няколко неща, които само щастливите хора правят

Има неща, които правим като сме щастливи, а психологията вярва, че чрез тези действия можем да програмираме и щастието си. Не пречи да ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някои хора слагат дафинов лист на входната врата

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com