Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отървете се: Тези 4 елемента от гардероба ви пречат да забогатеете

06 април 2024, 12:33 часа

Като всяка енергия, парите не разбират и не признават езика на думите. Колкото и ласкаво да се опитвате да ги примамите в портмонето си, от това няма да излезе нищо. Енергията се подчинява на закона за привличането: от него следва, че подобното привлича подобно. Ето защо е много важно да усещате състоянието на изобилие, за да го реализирате в живота.

Гардеробът за жената е един от ефективните инструменти за разширяване на коридора на парите. Или, напротив, стесняване, ако не спазвате определени правила.

Каква е опасността от задръстения гардероб?

Да преминем към практиката и да започнем с най-важното: в гардероба, в чекмеджетата, на рафтовете - навсякъде, където се намират вещите ви, свободното пространство трябва да е повече от заетото.

Когато отворите подобен гардероб, се изпълвате с усещане за свобода, лекота и достъпност. А това са точно тези чувства, които съставляват изобилието. Парите не идват от желанието, а от свободата. Постепенно ще свикнете с това усещане, то ще се превърне във ваше ежедневно състояние.

5-те зодии, които трябва да променят гардероба си точно през ноември!

Неща, които са твърде малки за вас

Второто важно правило - никакви вещи в случай на "ако отслабна". Животът в очакване на по-добър момент в бъдещето води до отказ от живота сега. Парите с удоволствие подхващат тази идея и се настаняват в илюзиите. В едно бъдеще, което може никога да не дойде.

Стари дрехи

Още едно правило: не бива да превръщате гардероба си в музей на паметта, съхранявайки вещи отпреди един век. В този случай парите се изпращат в миналото, напускайки настоящето. Запомнете: мислите ви могат да бъдат за всичко - състоянието, което съпътства тези мисли, се разпростира върху всичко около вас.

Мръсни неща

Всички повредени или мръсни дрехи, засягат и паричните въпроси. Дълговете не се връщат, заемите не се затварят. Отървете се от дрехите или ги поправете: в този вид в гардероба не бива да бъдат. Дори и на най-уединеното място.

И ако смачканите неща могат да бъдат поставени в гардероба, споделяйки място с изгладените, то мръсните неща определено трябва да бъдат изнесени извън гардероба, най-добре в друга стая.

Как да пазаруваме? На принципа "Нищо излишно"

Забравени елементи от гардероба

Ако не носите дадена вещ дълго време, тя вече не е "ваша". Подарете я: на мястото на старата със сигурност ще се появи нова. Винаги ще се намерят пари за такива дрехи. Не се колебайте и определено дайте - това е най-добрият начин да се отървете от разрушителното чувство на привързаност. Колкото по-слабо е потискащото чувство, толкова повече свобода ще почувствате. Повече свобода означава повече пари.

Ето защо е толкова ефективна практиката на "разчистването", когато изваждаме от най-отдалечените ъгли вещи, които буквално са станали част от живота ни. Дори и да са абсолютно ненужни, е много трудно да се разделим с тях. Работата е там, че ние се сливаме с нещата енергийно и ставаме едно цяло. Продължителното съжителство води до привързаност, която на свой ред се превръща в болка от загубата.

За да не преживеем такава трагедия, трябва да се научим да се освобождаваме лесно, с мир и любов. Старите "любими" неща са най-добрият вариант. Всеки път чувството на съжаление ще става все по-слабо и по-слабо. В крайна сметка то ще се трансформира в чувство на благодарност.

Всички тези прости практики, когато се прилагат последователно, могат да доведат до огромна промяна в качеството на живота и вътрешното самочувствие. Всекидневният живот е най-доброто училище с най-интересните уроци. Опитайте го и резултатът няма да закъснее.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес