Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От какво се страхуват различните зодии (част I)

18 ноември 2020, 07:30 часа

Замисляли ли сте се защо имате страхове? Защо всеки човек се страхува от нещо и от какво най-много се страхуват близките ви? Оказва се, че страховете ни се определят спрямо зодиакалния знак, под който сме родени. Докато някои се притесняват сериозно за здравето си, други смятат сънищата или липсата на комуникация за истински кошмар. 

Овен
Овните се страхуват от болести. Понякога всеки се тревожи за здравето си и тича по лекари, но страхът от разболяване постоянно присъства в представителите на зодия Овен. Ужасяват се от мисълта да отидат на лекар и предпочитат да си представят ужасните последици, които всъщност може да не се случат.

Телец
Телецът се притеснява от неочаквани промени в обичайния му начин на живот. За представителят на зодия Телец, това е равносилно на Апокалипсис. Те понякога възприемат дори положителните събития негативно. Притесняват се, че няма да могат да се справят с нови обстоятелства и да зарадват хората около себе си.

Близнаци
Двойствеността в природата на Близнаци се проявява и в техните страхове. След като са намерили сродна душа, те се страхуват да направят следващата стъпка. Често се страхуват, че бракът им ще е последван от проблеми, промени в характера на любимия или болка.

Рак
Един от най-семейните зодии е Ракът. Тези представители на зодиака са решени да създадат единица на обществото, така че преживяванията им да се свързват главно със семейството и приятелите. Основният им „демон“ е загубата на близките.

Лъв
Лъвовете са царете на джунглата, но и на живота. Те трябва да са начело. Следователно загубата на статут е основният им страх. Те са готови да се борят за мястото си под слънцето, но понякога се страхуват да не останат в сенките. 

Дева
Девите също имат страхове. Като цяло те са готови да се докарат до ужас, като просто си представят нещо чудовищно. Понякога страховете им са детински - от тъмно, от тишина, от странни звуци. 

 
Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес