Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Офис у дома - идеи как да го направите

24 февруари 2023, 09:12 часа

Стана модерно и достъпно да се работи от вкъщи, което може би накара някои от вас да преосмилят жилищното си пространство и да обособят по-добре отделните зони. Функционалното работно място у дома е нужно, за да сме по-концентрирани и да работим по-добре. Тъй като всеки дом е различен, трябва да бъдете креативни и това може да означава създаване на домашен офис във вашата спалня.

Поставянето на бюро в спалнята ви не е нещо сложно. Но създаването на интелигентна, функционална и стилна спалня/ домашен офис изисква повече креативност.

Ще ви предложим няколко идеи, с които лесно да направите дизайн на спалнята за домашен офис, независимо дали е голяма или малка спалня.

Интериорни решения за малки пространства

Използвайте цялата стена

Можете да използвате високи шкафове като гардероб. И ще имате много място за офис съхранение. Използването на цяла стена е ефективен начин за комбиниране на бюро и гардероб за съхранение и креативен стегнат външен вид. Мебелите с двойно предназначение са чудесно решение.

Двойно предназначение: бюро, което е и нощно шкафче

Когато спалнята е малка, трябва да проектирате умно. Един от начините да използвате пространството, с което разполагате, е да го декорирате с многофункционални мебели. Бюрото, на което работите през деня, спокойно може да бъде вашето нощно шкафче вечер.

ТОП цветове за интериора за 2023 г.

Използвайте дрешника

Може да си направите домашен офис и дрешник в едно. Може би вече имате голям гардероб в спалнята си. И може би не използвате цялото пространство. Лесно е да добавите обикновено бюро към гардероба си. И най-хубавото е, че можете да го скриете от погледа, когато не работите. Така ще запазите уюта на спалнята, като такава, и ще я направите много функционална.

Добавете рафтове

Използвате максимално пространството, което имате, това важи за всяка стая в дома ви. Най-добрият начин да направите това в новия си офис/ спалня е да използвате цялото вертикално пространство в стаята и да добавите стенни шкафове и рафтове.

Използвайте кутии за съхранение на важни документи, които да са лесно достъпни върху рафтовете.

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес