Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нумерологично проклятие: Любовта умира в апартаменти с тези числа

31 май 2024, 13:11 часа
Реклама

Оказва се, че магията на числата може не само да определи съвместимостта, но и да я разруши. Определени комбинации от числа могат да предизвикат спор между партньорите и дори да ги тласнат към раздяла. Кой жилищен номер ще тества любовта ви всеки ден?

Нужно е да се подчертаят най-опасните апартаменти, в които любовта умира.

Апартамент с номер 1

Това число - едно - насърчава индивидуалното развитие, а не развитието на двойки. Само силни партньори ще могат да запазят усещането в „първия“ апартамент.

Апартамент с номер 4

Четири е много опасно число, особено на Изток. Внася разрушително влияние в живота на човека и любовта, като фина и чувствителна материя, я улавя първа.

12:12 на часовника: Какво означава това в ангелската нумерология?

Апартамент с номер 9

Цифра с много висока духовност. И често самотата съпътства вътрешното развитие.

Също така енергията на това число тества силата на взаимоотношенията. Следователно фалшивите съюзи веднага ще се пропукат.

Апартамент с номер 13

Тази комбинация от числа нарушава обичайния ход на нещата. Това е знак за умиране и прераждане, портали към други светове, ако не сте двойка магически хора, по-добре е да не се местите в такъв апартамент.

Апартамент с номер 15

Влиянието на тази цифрова последователност носи много тъмна енергия и скандали. Често хората отбелязват появата на неконтролируем гняв към любим човек между стените на такъв апартамент.

Нумерология на парите: Какво е това и как да изчислите своя паричен код

Апартамент с номер 16

16 е комплексно число с енергията на разрушение. Влиянието на този „канал“ засяга всички аспекти на живота, включително любовта.

Апартамент с номер 24

В такъв дом една жена може да почувства финото влияние на другия свят върху себе си. Не всеки мъж ще бъде готов за появата на нова вещица в къщата.

Но не се разстройвайте много, ако вашият апартамент е в списъка. Разбира се, няма да можете да промените номера на документите си, но има няколко лайфхака, които могат да ви помогнат.

·       Правило първо – махнете нежелания номер от вратата, това частично ще блокира модулацията на лошата енергия в дома.

·       Второто правило е да държите малка купчина четвъртъчна сол в левия ъгъл близо до входната врата. Тя перфектно абсорбира негативността и предпазва от зли духове. Препоръчва се да се сменя всяка седмица.

·       Третото правило е да поставите обща снимка или картина в спалнята си. Или трансформирайте стените си в нюанси на червено или розово.

Оказва се, че някои числа в номерата на апартаментите през юни 2024 г. могат да донесат успех и късмет, докато някои специфични комбинации от числа в нумерологията се считат за неблагоприятни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес